ΕΡΤ: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι – “Να υλοποιηθεί η απόφαση του ΣτΕ”

Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους έως ότου επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ χωρίς να υπάρξουν απολύσεις ή καταστρατήγηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Σε ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ επιτίθενται στην τρικομματική κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι «για ακόμα μια φορά ζήσαμε ένα 24ωρο παραπληροφόρησης
και παραποίησης της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Με τη δημοκρατία να έχει καταλυθεί επί 9 ημέρες! Με άρνηση, για πάνω από 50 ώρες, συμμόρφωσης με την απόφαση του ΣτΕ για το άνοιγμα των πομπών της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Με πρωτοφανή κυνισμό να αγνοούν την ύπαρξή 2.650 εργαζομένων και των οικογενειών τους».«Παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο,ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τον αγώνα μας, στέλνουμε ηχηρό δημοκρατικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, περιμένοντας ότι κάποια στιγμή θα υλοποιηθεί η απόφαση του ΣτΕ, εμείς οι εργαζόμενοι σε όλη την ΕΡΤ, παραμένουμε στις επάλξεις υπηρετώντας τη δημοκρατία και την ΕΡΤ. Δεν σταματάμε τον αγώνα αν δεν ανοίξει όλη η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα, χωρίς καμιά απόλυση, χωρίς καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων» αναφέρουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι οποίοι διαμηνύουν πως δεν πρόκειται να αποδεχθούν «εκκαθαριστές και διοικήσεις που ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία».
Keywords
Τυχαία Θέματα