Εραστής και σύζυγος σκότωσαν τον γιατρό στη Σητεία

Θύμα του εραστή της συζύγου του και της ίδιας, ο 62 χρονος γιατρός καρδιολόγος, Χριστόδουλος Καλαντζάκης, που πυροβολήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο δρόμο Σητείας -Μακρύ Γιαλού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που εκδόθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, η 38χρονη Βουλγάρα σύζυγος και ο 37χρονος εραστής της, αστυνομικός στη Βουλγαρία, αποδείχθηκε πως ήταν συνεργοί στο έγκλημα.

Καθοριστικής σημασίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία

της Σητείας, έπαιξε η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα -ενός 73χρονου κυνηγού που είδε από μακριά τη δολοφονία.

Το όπλο της δολοφονίας εντοπίστηκε πεταμένο κοντά στο σημείο όπου είχε στηθεί η ενέδρα θανάτου. Δίπλα εντοπίστηκε και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δαχτυλικά αποτυπώματα του 37χρονου Βούλγαρου ταυτοποιήθηκαν πάνω στο φονικό όπλο – μία καραμπίνα.

Ολα άρχισαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία προς τον Μακρύ Γυαλό με σκοπό να μεταβεί στο ιατρείο που διατηρεί στην περιοχή.

Όταν ο γνωστός καρδιολόγος έφτασε στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά ο φερόμενος ως δράστης τον περίμενε και άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον του.

Ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης βγήκε από το ΙΧ, με τον δράστη να τον πυροβολεί τέσσερις – τουλάχιστον – φορές.

Η μία σφαίρα βρήκε τον γιατρό στο κεφάλι ενώ οι υπόλοιπες τρεις στην πλάτη.

Το άψυχο σώμα του γνωστού καρδιολόγου βρήκαν εργαζόμενοι της καθαριότητας του δήμου Σητείας τους οποίους οδήγησε στο σημείο ο 73χρονος κυνηγός – αυτόπτης μάρτυρας.

Κρήτη: Έγκλημα πάθος η δολοφονία του γιατρού; Ανακρίνεται ύποπτος

Keywords
Τυχαία Θέματα