ΕΨΙΛΟΝ: Προσλαμβάνει, αλλά δεν πληρώνει!

Ο τηλεοπτικός σταθμός που ζητούσε από την κυβέρνηση τον περασμένο Μάιο και μάλιστα με επίσημη επιστολή η τιμή εκκίνησης των τηλεοπτικών σταθμών να είναι 35 εκ ευρώ δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του.
Πρόκειται το Έψιλον που ενώ διατυμπανίζει ότι δεν χρωστά σε τράπεζες και ότι δεν έχει πάρει θαλασσοδάνεια αποφεύγει να αναφερθεί σε άλλες υποχρεώσεις ενώ την ίδια στιγμή διεκδικεί στο διαγωνισμό του Υπουργείου Επικρατείας τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.
Ειδικότερα ο τηλεοπτικός σταθμός οφείλει στο σύνολο

του προσωπικού του το μισθό του προηγούμενου μήνα καθώς και το επίδομα αδείας χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής καθώς τα διευθυντικά του στελέχη βρίσκονται σε διακοπές και ο αφανής μέτοχος κ. Βρυώνης δηλώνει ενοχλημένος που… ενοχλείται για την καταβολή του επιδόματος αδείας που είναι υποχρεωτική κατά νόμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά δεν υπάρχει ούτε ένας συνδικαλιστικός εκπρόσωπος εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό.
Και αυτό διότι όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές η ιδιοκτησία του σταθμού ενοχλείται από την παρουσία εκπροσώπων εργαζομένων και επικρέμεται η απειλή απόλυσης εφ όσον κάποιος «τολμήσει» να επιδιώξει να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο.
Παράλληλα, ακόμα και καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας πέφτουν στο κενό.
Και αυτό δεν φαίνεται πέραν των όποιων άλλων εικασιών μπορούν να γίνουν να είναι άσχετο με το γεγονός ότι ενώ η έδρα του σταθμού εμφανίζεται να είναι η οδός Στουντίου στα Μελίσσια την ίδια στιγμή υπάρχουν εκπομπές που βγαίνουν από το Περιστέρι που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Extra.
Στις εγκαταστάσεις του Extra στεγάζονται όμως και η διεύθυνση του καναλιού, το γραφείο προσωπικού και το λογιστήριο.
Με δεδομένο τον τρόπο που λειτουργεί η Επιθεώρηση Εργασίας και την ασυντόνιστη πρακτική της ουσιαστικά δεν μπορεί να γίνει έλεγχος (εκτός κι αν αυτός αποφασιστεί κεντρικά) λόγω της διπλής «έδρας» του καναλιού.
Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ το Έψιλον είναι το μοναδικό κανάλι που προχωρά σε ανακοινώσεις για νέες εκπομπές και νέες συνεργασίες.
Την ίδια ώρα κάνουν ανακοινώσεις για νέες εκπομπές και νέα πρόσωπα.
Ήδη ανακοινώθηκε αποκλειστική συνεργασία με τους Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα καθώς και συνεργασία με το Χάρη Ρώμα και την Κατερίνα Καινούργιου.
Παράλληλα, Καραβάτου-Κρατερός ξεκινούν καθημερινή εκπομπή ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος ανανέωση τη συνεργασία του για 2 χρόνια και θα παρουσιάζει από τις 22 Αυγούστου το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων χωρίς ωστόσο να συνεχίσει να πλαισιώνεται από την ομάδα των Παραπολιτικών.

Νίκος Καρούτζος
[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα