Επίθεση στον Α. Γεωργιάδη από την εφημερίδα του Γιαννακόπουλου – Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Απλά τα πράγματα σε αυτή τη χώρα. Είτε ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει δίκιο ως προς την αποφασή του να μειώσει τις τιμές 6.000 φαρμάκων, είτε έχει άδικο γιατί με τον τρόπο που τις κάνει θίγει την ελληνική βιομηχανία, σημασία έχει ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των φαρμακοβιομηχάνων. Η νέα εφημερίδα NEWSBOMB, αδελφάκι του γνωστού, ομώνυμου μεγάλου site, που ανήκει στον κ. Γιαννακόπουλο της ΒΙΑΝΕΞ, κάνει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της μεγάλη επίθεση στον υπουργό Υγείας, καλώντας τον Πρωθυπουργό ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Και κάτι ακόμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ, που αρνείται να ψηφίσει στη Βουλή τη μείωση των τιμών των φαρμάκων, ποιούς άραγε στηρίζει; Το λαό που με τις αποφάσεις του Άδωνι θα έχει φθηνότερα φάρμακα και τον προυπολογισμό του κράτους που θα αναπνεύσει, ή μήπως τους φαρμακοβιομηχάνους;

Σημείωση: Επιμένουμε ότι η απόφαση Γεωργιάδη, δεν είναι …θέσφατο. Μπορεί να επιδέχεται τροποποιήσεις και αλλαγές, ώστε να μη θιγεί σε υπερθετικό βαθμό η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, η οποία απασχολεί και μερικές χιλιάδες εργαζόμενους, πραγματοποιώντας μάλθιστα και σημαντικές εξαγωγές. Άλλο όμως “διορθώσεις” και άλλο “διώξτε τον γιατί μας ενοχλεί”.

Original article: Επίθεση στον Α. Γεωργιάδη από την εφημερίδα του Γιαννακόπουλου – Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;.

Keywords
Τυχαία Θέματα