Επιστρέφουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Κ. Μαρκόπουλος και Θ. Σολδάτος στη ΝΔ

16:29 1/7/2013 - Πηγή: BankWars

Θετική απάντηση στο προσκλητήριο ενότητας του Αντώνη Σαμαρά έδωσε με γραπτή του δήλωση ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, γνωστοποιώντας ουσιαστικά την πρόθεσή του να επανενταχθεί στη Νέα Δημοκρατία.

“Το τέλος των Μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας μας χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς

εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση. Σπάνια ένας Πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο” αναφέρει ανακοίνωση του κ. Μαρκόπουλου.

Την πρόθεσή του να συστρατευθεί «στον αγώνα που καταβάλλει ο Αντώνης Σαμαράς», ανταποκρινόμενος, όπως σημειώνει, στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο Πρωθυπουργός από το βήμα του Συνεδρίου της ΝΔ, εκφράζει με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΝΔ ο ανεξάρτητος βουλευτής Λευκάδας Θεόδωρος Σολδάτος.

«Η μάχη που δίνουμε, για να ξεπεραστούν τα τεράστια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί εδώ και δεκαετίες στην πατρίδα μας είναι ακόμη πιο αποτελεσματική για τον καθένα από μας μέσα από τις γραμμές της ΝΔ, που είναι ο πολιτικός οργανισμός στον οποία για μία ακόμη, έχει εναποθέσει την ελπίδα του η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Σολδάτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα