Επάνοδος στην κανονικότητα: Ο Πολάκης πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δεν μένει χωρίς Καραμανλή, το χρηματιστήριο ταλαιπωρείται, οι αναλυτές δοξάζουν, οι εκλογές έρχονται

Όσοι πίστεψαν ότι το τραγικό γεγονός του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη (με τις ευθύνες όσων κυβέρνησαν από το 2010 και μετά) θα “καθόριζε” για πολύ χρόνο την “ατζέντα” της επικαιρότητας, αρχίζουν μέρα με τη μέρα να διαψεύδονται. 

Κρίμα για τα παιδιά και όλους όσοι χάθηκαν, αλλοίμονο στους γονείς που τα έχασαν και δεν τους άφησαν τα κομματικά-τηλεοπτικά “παμφάγα” καρακόλια ούτε καν να τα πενθήσουν.

Μένουν κάποιες δηλώσεις περί ανέμων και υδάτων πολιτικών προσώπων της συμφοράς, κάποιες διαδηλώσεις

διαμαρτυρίας από το ΚΚΕ και κάποια “εντεταλμένα” ή όχι άτομα που αυτοαποκαλούνται αντιεξουσιαστές και σπάνε που και που καμιά βιτρίνα, παίζοντας κυνηγητό με την αστυνομία, για να …τιμωρηθεί ο καπιταλισμός και οι ένοχοι των Τεμπών.

Επάνοδος στην κανονικότητα λοιπόν!

Όπου “κανονικότητα” είναι:

—-η πανηγυρική επάνοδος Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συγγνώμη του (μόνο γονατιστός δεν έπεσε στην πόρτα του Α.Τσίπρα και της κ.Μπαζιάνα) για τα όσα προκάλεσε στις Απόκριες, με τις αμετροεπείς, στα όρια της “μέθης” αναρτήσεις του για δημοσιογράφους, προσκυνημένους δικαστές και γενικά “προγραφόμενους” της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Πολάκη; Ποτέ των ποτών! (πάνω από όλα, το συμφέρον της χώρας και του λαουτζίκου)

—-η επανεμφάνιση Κώστα Αχ Καραμανλή, ο οποίος, μετά την όντως “γενναία” απόφαση (για Έλληνα πολιτικό) να αναλάβει πολιτικές ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα, επ’ ουδενί σκέφθηκε να μείνει οικειοθελώς εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ, τουλάχιστον για αυτές τις εκλογές. Μπορεί η ΝΔ χωρίς Καραμανλή ; Ποτέ των ποτών! (πάνω από όλα, το συμφέρον της χώρας και του λαουτζίκου)

—-η εντεινόμενη ταλαιπωρία των ενασχολούμενων με το χρηματιστήριο, μετά την “εισαγόμενη” από ΗΠΑ και Ελβετία τραπεζική κρίση.

—-οι  αναλυτές του ποδαριού, που μέσα από στήλες τους προσπαθούν με νύχια και με δόντια να στηρίξουν όσους έκαναν προ εβδομάδων  …θεούς, κατά τα πρότυπα του 1999:  Διάφορους επιχειρηματίες -τραπεζίτες (υπάρχουν και εξαιρέσεις) για τις αμφιλεγόμενες επιτυχίες τους, πολλές από τις οποίες, απλά ήταν ΔΟΤΕΣ,  με δοξαστικά (ήχος πλάγιος δεύτερος): Τι ωραία τα κέρδη σας “Κύριε”, μα πως τα καταφέρατε, ποιος είστε τέλος πάντων, ποιοι οι επόμενοι στόχοι σας, ποια funds που διαχειρίζονται τρισεκατομμύρια σας παρακάλεσαν σήμερα να αγοράσουν μετοχές σας, πείτε μας, σε ποιο πλανήτη θα φθάσει η μετοχή σας

Ακολουθεί το “Κύριε ελέησον” (40 φορές, μπας και το καταλάβει και δώσει την εντολή στο λογιστήριο)

—Οι δημοσκοπήσεις, που επιμένουν να τις κάνουν σε συνθήκες όπου κυριάρχησε στη σκέψη της κοινής γνώμης το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και βγάζουν …τελικά αποτελέσματα εκλογών, πριν καν αυτές προκηρυχθούν και ενώ δηλώνουν αναποφάσιστοι τουλάχιστον 17% των ψηφοφόρων.

Να μην ξεχάσουμε, τέλος, ότι κανονικότητα σε αυτή τη χώρα είναι και οι… δράσεις των επωνύμων της show biz στα πρωινάδικα, στα ριάλιτι, στα ερωτικά τους, στις κόντρες τους στα social media, στη μαγειρική τους, τη γυμναστική τους, τα ψυχολογικά τους, το παρελθόν τους.

B&B

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα