Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου: Επιβράβευση της φιλανθρωπικής της δράσης

21:54 4/7/2019 - Πηγή: BankWars
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου στον Άλιμο η κεντρική ομιλία – φιλανθρωπική συναυλία της Έμης Ζησιοπούλου-Λιβανίου, υποψήφιας βουλευτή στο Νότιο Τομέα της Αθήνας (Β3) με τη Νέα Δημοκρατία.

Περισσότερα από 2.000 ρούχα όλων των ειδών αφού καταμετρήθηκαν και χωρίστηκαν, παραδόθηκαν στους εθελοντές από το Ιμάτιο της Εκκλησίας που ήταν παρόντες σε όλη της διάρκεια της εκδήλωσης.

Την Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου

προλόγισε ο Διονύσης Χατζηδάκης υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και πρ. Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και ο  Ανδρέας Κονδύλης, Δήμαρχος Αλίμου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη δυναμική και πολυετή φιλανθρωπική δράση της, ενώ κάλεσαν τον κόσμο να την στηρίξει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

   «Κανένα πρόβλημα δε θα λυθεί πραγματικά αν δεν συμμετέχουμε όλοι στη λύση του.Μέσα από την δουλειά μου, όλα αυτά τα χρόνια,παροτρύνω τον κόσμο να κάνει ακριβώς αυτό. Να συμμετέχει”, ανέφερε,μεταξύ άλλων, η Έμη Ζησοπούλου-Λιβανίου.Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς η Ιωάννα Σεββοπούλου και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα