ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ευρήματα κακοδιαχείρισης Καλιτσάντση οδηγούν σε έγκληση εναντίον του από τη Διοίκηση

Σε έγκληση κατά του πρώην βασικού μετόχου και διευθύνοντος συμβούλου της Ελλάκτωρ, κ. Αν. Καλιτσάντση, προχωρά η σημερινή, νέα  διοίκηση του Ομίλου.

Η έγκληση βασίζεται σε ευρήματα κακοδιαχείρισης εκ μέρους της προηγούμενης διοίκησης, καθώς το νέο διοικητικό σχήμα στον όμιλο Ελλάκτωρ έχει ήδη προχωρήσει σε διαδικασίες διαχειριστικού ελέγχου, ζήτημα που είχε θέσει ήδη στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων στις 27 Ιανουαρίου 2021.

“Στο πλαίσιο του διαχειριστικού ελέγχου που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει προκύψει πως ο κ. Καλιτσάντσης

φέρεται να εξυπηρετούσε συγκεκριμένα συμφέροντα, αξιοποιώντας την προνομιακή του θέση”.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο έλεγχος έχει φτάσει ή βρήκε κάτι σχετικό με όσα ανέφεραν αξιόπιστα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η διοίκηση Καλιτσάντση, λίγο πριν αποχωρήσει έδωσε περί τις 600.000 ευρώ σε συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης για να προβάλλει το έργο της και να πείσει τους μετόχους να μην δεχθούν τους Ολλανδούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση αναμένεται να καταθέσει έγκληση και κατά του πρώην CEO της Άκτωρ Αλέξανδρου Εξάρχου.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ είναι προγραμματισμένη για τις 2 Απριλίου και κατά την οποία θα συζητηθεί το θέμα της προτεινόμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους έως 120,5 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα