ΕΛΛΑΔΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ) – ΠΑΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ! – ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Νίκη με 3-1 επί της Ρουμανίας στο κατάμεστο γήπεδο Καραισκάκη. Ο Μήτρογλου πέτυχε 2 γκολ και ο Σαλπιγγίδης το τρίτο. Ο δρόμος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014 είναι

ανοιχτός. Το αποτέλεσμα καθιστά την Ελλάδα ως το πρώτο φαβορί για το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της Ευρωπαϊκής Ζώνης, ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν την ερχόμενη Τρίτη (19/11) στο Βουκουρέστι, όπου θα διεξαχθεί η ρεβάνς .

90+3 Καλή ευκαιρία για την Εθνική . Ο Σαμαράς έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

90‘Αποβλήθηκε ο Λαζάρ

89‘ Γκολ μετά από φάουλ του Καραγκούνη που ακυρώθηκε γιατί είχε προηγηθεί φάουλ

86′ Αλλαγή για την Εθνική. Ο Κατσουράνης εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Σάμαρης στη θέση του.86′ Αλλαγή για την Εθνική. Ο Κατσουράνης εκτός, ο Σάμαρης στη θέση του.

81′ Καλή στιγμή με τον Καραγκούνη. Πέρασε στη μεγάλη περιοχή. Δοκίμασε το σουτ. Η μπάλα κόντραρε όμως και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου.

80′ Ο Μήτρογλου βγαίνει . Ο Γκέκας στη θέση του.

78′ Αλλαγή και για την Εθνική ομάδα. Ο Καραγκούνης στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός ο Μανιάτης.75′ Δύο αλλαγές για τη Ρουμανία. Ο Μπουρτσεάνου και ο Τόρζε βγαίνουν από τον αγωνιστικό χώρο. Στη θέση τους οι Λάζαρ (του ΠΑΟΚ) και Γκρόζαβ.

69′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Χολέμπας κάνει γύρισμα από αριστερά, ο Κατσουράνης προσπαθεί να πλασάρει στην κίνηση, αλλά δεν βρίσκει τη μπάλα.

66′ Εκτέλεση των Ρουμάνων από τον Μήτρογλου! – 3-1! Φάουλ του Σαμαρά, με κόντρες φτάνει στον Μήτρογλου, εκείνος θα σουτάρει με την μία, η μπάλα βρίσκει και στο κεφάλι του Γκοϊάν για να καταλήξει στα δίχτυα του Λόμποντ.

62′ Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη, ο οποίος χάνει την αναμέτρηση της Ρουμανίας.

39′ Ωραία πάσα του Στάνκου, ο Κότσιτς βρέθηκε στην πλάτη της ελληνικής άμυνας, αλλά σούταρε ψηλά.

21′ . ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ. Υπέροχη πάσα του Σαμαρά, ο Τοροσίδης κάνει αμέσως, χωρίς κοντρόλ την παράλληλη πάσα, ο Σαλπιγγίδης την προβολή και η Ελλάδα περνάει μπροστά με 2-1

19′ ΙΣΣΟΦΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ. Σέντρα από το φάουλ, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, κάτι σαν έξοδο από τον Καρνέζη, ο Τοροσίδης χάνει τον παίκτη του και ο Στάνκου με κεφαλιά κάνει το 1-1.

14′ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ. Φάουλ από τον Χολέμπας, οι Ρουμάνοι απομάκρυναν, ο Σαλπιγγίδης έκανε το γέμισμα, όπου ο Μήτρογλου, στην πλάτη της άμυνας των Ρουμάνων πλασάρει και ανοίγει το σκορ για τους “κυανόλευκους”.

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου.

Ρουμανία (Βίκτορ Πιτούρκα): Λόμποντ, Ματέλ, Γκοϊάν, Γκάρντος, Ρατ, Μπουρτσεάνου, Κότσιτς, Στάνκου, Τανάσε, Τόρχε, Μαρίκα.

Στον πάγκο της Ελλάδας: Καπίνο, Σηφάκης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Σάμαρης, Καραγκούνης, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Γκέκας, Νίνης, Φορτούνης, Ταχτσίδης.

Στον πάγκο των Ρουμάνων, μένει και ο Κοστίν Λάζαρ του ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως να περάσει στο παιχνίδι, ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Επίσης οι Λούτσιν, Γκρόζαβ, Λάζαρ, Παντελίμον, Γκριγκορέ, Λατοβλέβιτσι, Νικολίτα, Γκάμαμ, Νικουλάε, Μαξίμ, Χόμπαν, Κεσερού.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Προένσα.

Original article: ΕΛΛΑΔΑΡΟΥΜΑΝΙΑ 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ) – ΠΑΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ! – ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα