Ελλάδα – Εσθονία 0-0 – Παραμένουν οι ελπίδες για το Μουντιάλ

08:09 1/9/2017 - Πηγή: BankWars

Την ευκαιρία να καπαρώσει τη δεύτερη θέση του ομίλου της, που οδηγεί στους αγώνες μπαράζ για το Μουντιάλ του 2018, απώλεσε η Εθνική ομάδα που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία από την Εσθονία (τελικό αποτέλεσμα 0-0).

Ωστόσο, η Ελλάδα αύξησε (στους δύο βαθμούς) τη διαφορά της από την τρίτη στη βαθμολογία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η οποία υποχρεώθηκε σε ήττα με σκορ 3-2 μέσα στην Κύπρο.

Επόμενος αγώνας για το αντιπροσωπευτικό

μας συγκρότημα την Κυριακή, κόντρα στο πρωτοπόρο Βέλγιο, το οποίο διέλυσε το Γιβραλτάρ με 9-0.

Στο παιχνίδι που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Ελλάδα εμφανίστηκε χωρίς έμπνευση, φρεσκάδα και ενέργεια, απέναντι σε ένα μαχητικό συγκρότημα που είχε έρθει για να παίξει κατενάτσιο και να πάρει τον βαθμό – τον οποίο, τελικά, κατέκτησε μάλλον εύκολα.

Η κούραση των Ελλήνων παικτών φάνηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που αν και υπήρχε διάθεση, οι διεθνείς μας δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.

Υπενθυμίζεται ότι οι εννέα ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση του ομίλου τους θα προκριθούν στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ οι οκτώ καλύτερες δεύτερες θα παίξουν αγώνες μπαράζ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα: Καρνέζης, Μανωλάς, Κ.Παπαδόπουλος (65′ Σταφυλίδης), Τζαβέλλας, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης, Μάνταλος (80′ Μπακασέτας), Δώνης, Βέλλιος (70′ Διαμαντάκος).

Εσθονία: Ακσάλου, Κάιτ, Κρουγκλόβ, Ντιμιτρίεφ (81′ Αντόνοβ), Άνιερ (93′ Ταμ), Ζενιόφ, Κλάβαν, Γιάαγκερ, Καλάστε (89′ Μίλερ), Μπαράνοβ, Τενίστε.

Keywords
Τυχαία Θέματα