Έληξε η ομηρία στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων-Στα χέρια της αστυνομίας ο Γιώργος Τεκτερίδης

Λίγο πριν τις 12 και μισή και έπειτα από σχεδόν τρεις ώρες, έληξε η ομηρία της διευθύντριας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επέμβαση της Αστυνομίας με πλήρη εξοπλισμό, αφού οι πολύωρες διαπραγματεύσεις δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λίγη ώρα μετά τις εννέα και μισή το πρωί ένας 62χρονος άνδρας μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας, αδειάζοντας ένα μπιτόνι με βενζίνη και απειλώντας να βάλει φωτιά σε όλο το κτήριο. Άμεσα εκκενώθηκε ο χώρος και στο

κτήριο έμειναν μόνο ο ηλικιωμένος με τη διευθύντρια.

Σύμφωνα με το protothema.gr, στη συνέχεια έφτασαν στο σημείο διαπραγματευτές της αστυνομίας και άρχισαν να διαπραγματεύονται μαζί του προκειμένου να τον πείσουν να μην κάνει πράξη την απειλή του. Λίγο πριν τις 11 και μισή στο κτήριο μπήκαν τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής, έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Ο ηλικιωμένος συνομιλούσε με τη διευθύντρια του Ταμείου, χωρίς ένταση για αρκετή ώρα, ωστόσο δε σημειωνόταν καμία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αφού ο 62χρονος δεν υποχωρούσε εάν δεν ικανοποιούσαν τα αιτήματά του. Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, η αστυνομία αποφάσισε να επέμβει δραστικά και να δώσει τέλος στην ομηρία.

Έτσι, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 62χρονος άνδρας. Έπειτα από επιχείρηση των αστυνομικών, ο 62χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε εκτός κτηρίου από την πίσω πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Γιώργο Τεκτερίδη, επιχειρηματίας από την περιοχή των Γιαννιτσών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για υπόθεση που σχετίζεται με παράνομο στοίχημα και «φρουτάκια», .

Η περιοχή γύρω από τις οδούς Ερμού και Καρόλου Ντιλ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είχε αποκλειστεί προληπτικά από την αστυνομία, ωστόσο πλέον στο σημείο επικρατεί ηρεμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα