Ελένη Θεοχάρους: “Ανεπιθύμητη”στην Αλβανία, πήγε στην κηδεία Κατσίφα – Τι απαντά

Ανεπιθύμητη στην Αλβανία κηρύχθηκε με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας η Κύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους.

Η κυρία Θεοχάρους, που παρακολουθεί την πορεία της γειτονικής χώρας δεκαετίες τώρα, τελευταία και ως αρμόδια για την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ, τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο πλευρό της οικογένειας Κατσίφα.

«Η απόφαση αυτή έρχεται ως θεσμική απάντηση των θεσμών της Δημοκρατίας της Αλβανίας, σε διαρκώς επαναλαμβανόμενες εξτρεμιστικές ενέργειες από την Ευρωβουλευτή της Κύπρου,

Ελένης Θεοχάρους, οι οποίες υποκινούν το μίσος και παραβιάζουν τη συνταγματική τάξη της χώρας μας, εντός της οποίας δεν είναι πλέον αποδεκτή», δήλωσε Αλβανός αξιωματούχος.

Κληθείσα να σχολιάσει αυτή την εξέλιξη, η Ε. Θεοχάρους είπε στο SigmaLive πως πρόκειται για ένα τίτλο τιμής για την ίδια να μπει στο στόχαστρο ακόμη ενός διεφθαρμένου, δικτατορικού καθεστώτος. «Δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε την αντίστασή μου, ούτε τη βούλησή μου, ούτε το πάθος μου για κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των φρικτά καταπιεσμένων Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου», είπε η Κύπρια ευρωβουλευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα