Ελένη Μενεγάκη: Το σκάφος της βρέθηκε διαλυμμένο στη Χίο

09:36 4/6/2014 - Πηγή: BankWars

Οι ισχυροί άνεμοι που σάρωσαν την περασμένη εβδομάδα την Άνδρο και το λιμάνι του νησιού έσπασαν τον κάβο που ήταν δεμένη η «Λάουρα», το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη, με αποτέλεσμα αυτό να λυθεί και να απομακρυνθεί πολύ γρήγορα. Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και από τότε άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, με την Ελένη Μενεγάκη

και τον σύντροφό της να περιμένουν με αγωνία την είδηση της ανεύρεσής του.
Τελικά, έπειτα από έρευνες, το σκάφος βρέθηκε στη Χίο, όπου το ξέβρασε η θάλασσα διαλυμένο. Όπως είναι φυσικό, το γεγονός στενοχώρησε πολύ το ζευγάρι.
Το φουσκωτό, τύπου Marco 23, είχε αγοραστεί πέρυσι από την παρουσιάστρια και τον σύντροφό της για να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στη θάλασσα και τις βουτιές τους στα νερά του Αιγαίου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hello», οι ισχυροί άνεμοι που σάρωσαν την περασμένη εβδομάδα την Άνδρο και το λιμάνι του νησιού έσπασαν τον κάβο που ήταν δεμένη η «Λάουρα», το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη, με αποτέλεσμα αυτό να λυθεί και να απομακρυνθεί πολύ γρήγορα. Όσοι ήταν εκείνη τη στιγμή στην παραλία το έβλεπαν να απομακρύνεται, παρασυρόμενο από τους θυελλώδεις ανέμους και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό.

Η απώλεια της «Λάουρας» δεν είναι μόνο θέμα υλικής ζημιάς για την παρουσιάστρια, αλλά της έχει στοιχίσει και συναισθηματικά.

Οι έρευνες πάντως για την ανεύρεσή του συνεχίζονται.

Original article: Ελένη Μενεγάκη: Το σκάφος της βρέθηκε διαλυμμένο στη Χίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα