ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΘΗΝΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Δηλώσεις Καμίνη, Άρη, Σακελλαρίδη, Κακλαμάνη, Σγουρού, Δούρου

- Ο Γ. Καμίνης προσήλθε στις κάλπες στις 10.30 στους Αμπελόκηπους και αμέσως μετά σε δηλώσεις του είπε:

«Το μέλλον ανήκει στις Μητροπόλεις. Με την καθολική συμμετοχή τους οι πολίτες ψηφίζουν για την αξιοπρέπεια της Αθήνας, το σχέδιο και την προοπτική της».
Μάλιστα ο κ. Καμίνης επανέλαβε τη δήλωσή του και στα αγγλικά καθώς ρωτήθηκε για την ψηφοφορία

και από ανταποκριτή ξένου μέσου ενημέρωσης που καλύπτει τις εκλογές.

-Σε αυτή την όμορφη μέρα, οι πολίτες αποφασίζουν να θέσουν τέρμα στην κατάληψη και να βάλουν φραγμό στην αναρχία, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 43ο εκλογικό διαμέρισμα.

«Μπορούμε όλοι και όλες μαζί να σηκώσουμε την πόλη ψηλά», τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

- Σήμερα, οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες, με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, αλλάζουν την Αθήνα βάζουν τέλος στην εποχή της εγκατάλειψης και των έργων βιτρίνας, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Από την Κυψέλη όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, δήλωσε πως η παράταξή του, δίνει τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή «για την Αθήνα της δημοκρατίας για μια Αθήνα για όλους τους πολίτες».

- Στο Παγκράτι άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα ο Νικήτας Κακλαμάνης.
«Οι εκλογές συμπίπτουν με τη συμπλήρωση με τα 180 έτη ζωής του Δήμου, για αυτό και καταθέσαμε μια ανεξάρητη υποψηφιότητα. Πολλοί πίστευαν ότι δεν θα φτάναμε στην κάλπη, αλλά τους διαψεύσαμε. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα» δήλωσε.

- Κορυφαία στιγμή για αυτοδιοίκηση χαρακτήρισε τις εκλογές ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Νέα Σμύρνη. «Τους καλώ όλους να ψηφίσουν για το μέλλον τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

- Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε το πρωί της Κυριακής η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής κυρία Ρένα Δούρου, καθώς γύρω στις τις 11 το πρωί προσήλθε στην κάλπη, σε εκλογικό κέντρο σε σχολείο του Αιγάλεω.

Ο κυρία Δούρου, στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ψήφο της, σημείωσε πως «σήμερα είναι η μέρα των πολιτών και όχι των υποψηφίων».

«Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τους δικαστικούς, την εφορευτική επιτροπή και το υπουργείο Εσωτερικών που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να διασφαλίσουν μία σωστή και σοφή διαδικασία. Έχω δώσει μάχη για την περιφέρεια με σπουδαίους ανθρώπους» τόνισε η υποψήφια περιφερειάρχης για να καταλήξει πως «δεν μου επιτρέπεται να μην αισιοδοξώ».

Original article: ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΘΗΝΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Δηλώσεις Καμίνη, Άρη, Σακελλαρίδη, Κακλαμάνη, Σγουρού, Δούρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα