ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Οι “13” που ΔΕΝ ψηφίζουμε – Σε ποιους ρίχνουμε “μαύρο” στις κάλπες

Έφθασεν η ώρα σας, που λένε και οι Κύπριοι αδελφοί…

Οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν στα χέρια τους την τύχη τους και τις τύχες κομμάτων, αποκομμάτων, ηγετών και υποψηφίων βουλευτών.

Το κόμμα  και ποιους θα ψηφίσει ο καθένας, είναι δική του αποκλειστικά απόφαση. Είτε είναι πολιτικοποιημένος, είτε είνα αγανακτισμένος, είτε είναι υποχρεωμένος, είτε είναι χαβαλές.

Όλοι αυτοί όμως, έχουν μια κοινή ευκαιρία: Να ψηφίσουν το καλύτερο και τους καλύτερους από όποιο κόμμα επιλέξουν.

Τι και ποιους πρέπει να αποφύγουν όπως …ο διάβολος το λιβάνι;

Αυτούς που έλαμψαν δια της απουσίας τους
τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ είχαν την ιδιότητα του βουλευτή.Αυτούς που δεν έκαναν τίποτα άλλο και δεν είχαν καμία πρόταση, παρά μόνο έκαναν πολιτική καφενείου, στημένοι στους σύγχρονους καφενέδες των τηλεοπτικών εκπομπών.Τους αλαζόνες, τους “αναίσθητους” απέναντι στα προβλήματα και τις αγωνίες της κοινωνίας και βέβαια τους ξερόλες, που στην πράξη ανέδειξαν το μέγεθος της αχρηστίας τους αλλά και της άγνοιας για τα ελληνικά και διεθνή δρώμενα.Όλους όσοι τάζουν πως θα μας σώσουν οικονομικά. Επίσης όσους τάζουν στους νέους δουλειές, την ίδια στιγμή που αποδεδειγμένα, με τη διάλυση των Πανεπιστημίων,  τους κρατούν συνειδητά αμόρφωτους “δια πάσαν χρήσιν”. Τους ψευτο-Μεσσίες δηλαδή.Όλους όσοι ενώ δεν γνωρίζουν κατά που πέφτουν στον χάρτη Γαύδος, Καστελόριζο, Αγαθονήσι, Ψέριμος, Μαράσια, Δίλοφος, Δίκαια, Ορμένιο, σας δείχνουν τις …πανοπλίες τους με τις οποίες θα κατατροπώσουν τους Τούρκους και κάθε εχθρό. Τους γιαλαντζί τουρκοφάγους δηλαδή.Όλους όσοι επικαλούνται τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους, λες και η θρησκεία η χριστιανική δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους Έλληνες που έχουμε το μονοπώλιο επί γης. Τους ψευτο-Ορθόδοξους δηλαδή.Όλους όσοι πίσω από κάθε κακό βλέπουν τους μετανάστες, καθήμενοι στα ακριβά διαμερίσματά τους, ή στις βίλες τους, έχοντας στο προσωπικό που απασχολούν μετανάστες και μάλιστα ανασφάλιστους.Όλους όσοι μιλάνε για την πρωτογενή παραγωγή και τον Έλληνα αγρότη και δεν γνωρίζουν τι θα πει η λέξη “πομόνα”.Όλους όσοι μιλάνε για παραγωγικότητα στην εργασία και είτε δεν έχουν κάνει στη ζωή τους ποτέ, ούτε ένα μεροκάματο, είτε δεν έχουν τουλάχιστον επισκεφθεί ένα εργοστάσιο.Όλους όσοι έπαιξαν με τις ζωές μας στην περίοδο του κορωνοιού, δαιμονοποιώντας τα εμβόλια και κάθε επιστημονική άποψη.Όλους όσοι πίσω από κάθε νέα επιχείρηση-επένδυση βλέπουν “κλεψιά”, απάτη και η πρώτη τους ερώτηση είναι “ποιοι τα πιάσανε”Τους μίζερους, τους γκρινιάρηδες και τους υβριστές μέσω social media.Όλους όσοι δεν σέβονται τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, ιδεών.

Βασίλης Βαλαμβάνος, [email protected]

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα