Εκδηλώσεις Κοινωνικής Προσφοράς από την Alpha Bank

13:33 1/4/2014 - Πηγή: BankWars

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Alpha Bank πραγματοποίησε, το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς με σκοπό τη συλλογή τροφίμων που προσέφερε η Τράπεζα και οι Εργαζόμενοι, ανάλογα με τη δυνατότητα και την επιθυμία τους, για την ενίσχυση κοινωνικών φορέων, σε όλη την Ελλάδα.

Το

εν λόγω πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον εθελοντικό οργανισμό “Μπορούμε” (http://www.boroume.gr/).

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της τράπεζας:

Χάρη στην αθρόα συμμετοχή των Εργαζομένων της Τραπέζης, συγκεντρώθηκαν συνολικά 1.085 χαρτοκιβώτια με τρόφιμα. Σημειώνεται ότι επιπλέον των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν, η Τράπεζα προσέφερε 560 κιλά ελαιόλαδο σε όλους τους φορείς.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στο ισόγειο του Κεντρικού Κτηρίου της Αlpha Bank, (Σταδίου 40), στη Θεσσαλονίκη, στο Κατάστημα Εγνατίας, στη Λάρισα, στη Διεύθυνση Καταστημάτων Κεντρικής Ελλάδος και στην Πάτρα, στο Κατάστημα Πατρών, όπου οι Εργαζόμενοι προσήλθαν και προσέφεραν τρόφιμα, τα οποία παραδόθηκαν σε εκπροσώπους των φορέων. Η συγκέντρωση, διαλογή και προετοιμασία αποστολής των ειδών, πραγματοποιήθηκε από Εθελοντές της Τραπέζης.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, εστάλησαν στους φορείς ως κατωτέρω:

ΑΘΗΝΑ:
1) Ιερός Ναός Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών
2) Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως
3) Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου των Όπλων Κάτω Πατησίων
4) Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας
5) Κοινωνικό Παντοπωλείο Σπάτων
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
1) Άσυλο του Παιδιού
2) Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου
ΛΑΡΙΣΑ:
1) Ξενώνας Ελευθερία (Σύλλογος γονέων κηδεμόνων και φίλων αυτιστικών ατόμων)
2) Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας
ΠΑΤΡΑ:
1) Άσυλο Ανιάτων Πάτρας
2) Κοινωνικό Παντοπωλείο Πάτρας

Επιπλέον, από την 24 έως και την 28 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων και στα Καταστήματα Αγρινίου, Ηρακλείου Κρήτης, Ιεράπετρας, Ιστιαίας, Καβάλας, Λαμίας, Λήμνου, Μυτιλήνης, Πύργου Ηλείας, Ρεθύμνου, Σπάρτης,
Ερμουπόλεως και Χανίων. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν σε εκπροσώπους φορέων Κοινωνικών Υπηρεσιών και Ιερών Ναών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και προσέφεραν καθώς και τους Εθελοντές, οι οποίοι με ενθουσιασμό συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Original article: Εκδηλώσεις Κοινωνικής Προσφοράς από την Alpha Bank.

Keywords
Τυχαία Θέματα