Εκατοντάδες παραβάσεις στη Χαλκιδική σε τουριστικές περιοχές

20:48 3/8/2016 - Πηγή: BankWars

“Σαρώνουν” οι παραβάσεις στη Χαλκιδική, όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν σε διάφορες περιοχές τον Ιούλιο.

Συνολικά οι παραβάσεις άγγιξαν τις 520 από τους 1239 ελέγχους, οι οποίες σχετίζονται με το παραεμπόριο, την ελεύθερη κατασκήνωση, καθώς και τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο πλαίσιο των παραβάσεων συνελήφθησαν 78 άτομα διαφόρων υπηκοοτήτων που δραστηριοποιούνταν στους δήμους Αριστοτέλη, Σιθωνίας, Κασσάνδρας και Νέας Προποντίδας, όπου και επικεντρώθηκαν οι έλεγχοι των αστυνομικών κλιμακίων της

διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όσον αφορά το παραεμπόριο κατασχέθηκαν 1811 προϊόντα, τα οποία καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι “επισκέψεις” των αστυνομικών έγιναν και σε πολυσύχναστες παραλίες της Χαλκιδικής, στοχεύοντας στην πρόληψη και καταστολή του φαινομένου των κλοπών και φθορών σε αυτοκίνητα των λουομένων, με αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν άμεσα 9 περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως, και ενημερώθηκαν οι – κατά περίπτωση – συναρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων, ενώ τονίζεται ότι παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και κατά το επόμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα