Έκανε …σχολή ο Απ. Γκλέτσος – Νέα μήνυση στον Γ. Βαρουφάκη για εσχάτη προδοσία

ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ “ΤΕΛΕΙA” ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ…

Για εσχάτη προδοσία κατηγορεί τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Ο δικηγόρος του αποδίδει κακουργηματικό δόλο για την προπαρασκευαστική επεξεργασία διάπραξης του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας ή την διενέργεια

προπαρασκευαστικών ενεργειών διάπραξης του αδικήματος της απόπειρας της εσχάτης προδοσίας, ενώ παράλληλα ζητεί η μηνυτήρια αναφορά του να διαβιβαστεί στην Βουλή προκειμένου να αποφασίσει για την παραπομπή του ή όχι του κ. Βαρουφάκη στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ο κ. Γιαννόπουλος, υποστηρίζει ότι η “τηλεπερσόνα Βαρουφάκης” ενεργώντας δολίως ζημίωσε με πράξεις και ενέργειες του τον Ελληνικό λαό με το ποσό των 20.8 δις ευρώ.

Όπως λέει, ο “”μάγος της ασάφειας” παραβίασε ευθέως και ανερυθριάστως την πολιτική και νομική εντολή του ελληνικού λαού, του Πρωθυπουργού και της Ελληνικής Βουλής, στο ρητό περιεχόμενο της οποία ορκίστηκε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα