Είμαστε ανεξάρτητο κράτος; Ζητάμε άδεια από την τρόικα για …να αναπνέουμε!

09:49 4/9/2014 - Πηγή: BankWars

Τον περασμένο χρόνο, όταν η Ελλάδα ζητησε την άδεια της τρόικας για να ρίξει τον ΦΠΑ στο 13% στις …τυρόπιτες και στους καφέδες, είχαμε πει ότι αυτό, από μόνο του αρκεί, για να συμπεράνουμε ότι η χώρα, όχι μόνο δεν είναι ανεξάρτητη, αλλά 100% εξαρτημένη.

Το ίδιο θα επαναλάβουμε σήμερα, καθώς βλέπουμε, όπως μεταδίδεται από το Παρίσι, ότι η ελληνική πλευρά, ζητά την άδεια της τρόικας για απλά, πολύ απλά πράγματα, προκειμένου, αφού την πάρει, να προχωρήσουν

και οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

- Η τρόικα δεν έχει πει ακόμη το ναι στις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ και το νομοσχέδιο που ήταν να κατατεθεί σήμερα στην Βουλή, θα έρθει μάλλον την άλλη εβδομάδα.

- Η τρόικα απαγορεύει τις 100 δόσεις σε φόρους και οφειλές στα Ταμεία.

- Η τρόικα δε θέλει τη ρύθμιση των δανείων όπως την έχει ανάγκη η κοινωνία, αλλά κυρίως η οικονομία, προκειμένου να ορθοποδήσει .

- Η τρόικα δεν θέλει, όχι μόνο την κατάργηση, αλλά ούτε τη μείωση της έκτακτης εισφοράς, που έχει γονατίσει τους Έλληνες και υποτίθεται ότι είχε ημερομηνία λήξεως εφέτος.

- Η τρόικα…το σκέφταται για το πετρέλαιο θέρμανσης που αποδεδειγμένα ως μέτρο απέτυχε.

Ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο; Η τρόικα; Αν ναι, να μας το πουν οι κυβερνώντες καθαρά για να τελειώνουμε. Και κυρίως οι εκ του ΠΑΣΟΚ ορμώμενοι, που χθες είχαν τα …40 και ξέχασαν να μιλήσουν για το υπ’ αριθμόν ένα “συστατικό” του τριπτύχου της διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ΅”Εθνική Ανεξαρτησία….”

Keywords
Τυχαία Θέματα