Εικοσιπέντε εταιρείες ετοιμάζουν βαλίτσες για Νέα Υόρκη

09:32 2/6/2014 - Πηγή: BankWars

Στις 11 και 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 3ο Επενδυτικό Forum που διοργανώνουν από κοινού η ΕΧΑΕ και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο στη Νέα Υόρκη.
Θα δώσουν το παρόν εκπρόσωποι του υπουργείου οικονομικών, στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ ενώ θα εκπροσωπηθούν σε επίπεδο κορυφής και 26 εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες.

Οι

25 εταιρείες που θα δώσουν το παρόν στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπηση σε ανώτερο επίπεδο είναι οι: Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Εurobank, Αlpha Bank, ΟΠΑΠ, Motor Oil, Μυτιληναίος, MIG, Attica Bank, Aegean Airlines, Ελλάκτωρ, Folli Follie Group, Ελλ. Πετρέλαια, Τιτάνας, Intralot, Σωληνουργεία Κορίνθου, ΓΕΚ Τερνα, Γρ. Σαράντης, EXAE, Μέτκα, Lamda Development, MLS Multimedia, Πλαίσιο, Τέρνα Ενεργειακή και Πλαστικά Θράκης. Οι διοικήσεις αυτών των εταιρειών, θα παρουσιάζουν την πορεία αποτελεσμάτων του 2013 αλλά και του 1ου τριμήνου του 2014, καθώς και τα επόμενα αναπτυξιακά τους σχέδια.

Τα κορυφαία επενδυτικά «σπίτια» και σχεδόν όλα τα γνωστά funds αναδυόμενων αγορών θα δώσουν το παρόν. Μεταξ’υ αυτών: Templeton, Morgan Stanley, Lazard, Baupost, Dupont, Federal Reserve Bank of New York, Highfields Capital, Ziff Brothers Investments, Columbia Wanger AM, Contrarian Capital Management, Discerene Value Advisors, Fintech Advisors.

Original article: Εικοσιπέντε εταιρείες ετοιμάζουν βαλίτσες για Νέα Υόρκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα