Εικόνα ντροπής στην Βουλή με τις απουσίες υπουργών – Φωνάζει (δικαιολογημένα) ο ΣΥΡΙΖΑ

01:52 1/2/2014 - Πηγή: BankWars

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει…

Υπουργοί και υφυπουργοί έλειπαν από τη συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή την Παρασκευή. Από τους επτά υπουργούς που είχαν κληθεί να απαντήσουν σε ερωτήσεις βουλευτών, στο κοινοβούλιο εμφανίστηκε μόλις ένας (ο Χ. Αθανασίου που δεν είναι καν πολιτικός).

Το γεγονός, δικαιολογημένα προκάλεσε την έντονη αντιδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα

όμως έφθασε και στο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό να εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την απαράδεκτη τακτική των υπουργών του.

«Είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, να το ξέρουν», φέρεται να είπε ο Αντώνης Σαμαράς για όσους αποφεύγουν με διάφορες δικαιολογίες να απαντούν σε κοινοβουλευτικές ερωτήσεις.

«Ουδείς πείθεται ότι δέκα υπουργοί την Παρασκευή το πρωί έχουν κόλλημα και προτεραιότητες άλλες. Θα ήθελα να διαβιβαστεί από την πλευρά μας, η δυσαρέσκεια τουλάχιστον αλλά και η καταδίκη μιας τέτοιας διαδικασίας. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Ύστερα λέμε για το τι εικόνα έχει η Βουλή. Δεν είναι μόνο οι ύβρεις είναι και η απαξίωση από τα μέλη της κυβέρνησης», ανέφερε το πρωί στο κοινοβούλιο ο κοινοβουλευτικός εκπροσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης.

Original article: Εικόνα ντροπής στην Βουλή με τις απουσίες υπουργών – Φωνάζει (δικαιολογημένα) ο ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα