Έγκλημα – σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός στραγγάλισε την κόρη του!

18:49 9/6/2015 - Πηγή: BankWars

Σοκ στη Θεσσαλονίκη για το αποτρόπαιο έγκλημα αστυνομικού! Ο αστυνομικός – πατέρας στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του ενώ εκείνη είχε μόλις γυρίσει από το σχολείο. Η μητέρα νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ ενώ ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές και ομολόγησε το έγκλημά του. Υπηρετεί στις διμοιρίες των ΜΑΤ και είχε μόλις επιστρέψει στην υπηρεσία μετά από εννιάμηνη

άδεια ανατροφής του νεογέννητου δεύτερου παιδιού του. Παραδόθηκε και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Αυτή την ώρα κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ανακρίνεται από τους επικεφαλής του Τμήματος Εγκληματών Κατά Ζωής, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Άνδρες της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι της οδού Νεμέας, ενώ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκλήθη άμεσα. Το πλήρωμά του κατέβαλε προσπάθειες να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι, άλλα, δυστυχώς, ήταν πλέον αργά. Σύμφωνα με γείτονες της οικογένειας, ο πατέρας δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ωστόσο, φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Περίοικοι αναφέρουν ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες, έβλεπαν τα παντζούρια του σπιτιού κλειστά, ενώ ανέφεραν πως το παιδί είχε μόλις γυρίσει από το σχολείο, όταν συνέβη το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εργαζόταν αρχικά ως σκοπός στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη. Πριν από περίπου δέκα μήνες, η γυναίκα του έφερε στον κόσμο άλλο ένα παιδάκι και ο ίδιος έκανε χρήση της εννιάμηνης άδειας ανατροφής, δηλαδή παρέμενε στο σπίτι, καθώς η μητέρα ήταν ιδιωτική υπάλληλος και έπρεπε να εργάζεται πολλές ώρες. Μόλις επέστρεψε στην υπηρεσία του από την άδεια, μετατέθηκε στις διμοιρίες των ΜΑΤ. Παρ’ ότι μπορεί να υπήρχαν κάποια μικρά πειθαρχικά παραπτώματα, οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δεν είχε δώσει δικαιώματα και έχει περάσει με επιτυχίες όλες τις εξετάσεις και τα ψυχολογικά τεστ.

Keywords
Αναζητήσεις
σοκ στην θεσ/κη
Τυχαία Θέματα