Έφυγε από τη ζωή ο Κων. Κουλουβάτος των ξενοδοχείων “Αμαλία”

Έφυγε από τη ζωή στα 62 του χρόνια ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος. Η οικογένεια του είχε ιδρύσει τα ξενοδοχεία ΑΜΑΛΙΑ, από το όνομα της μητέρας του  σε Σύνταγμα, Ναύπλιο, Ολυμπία, Πρέβεζα, Καλαμπάκα και Δελφούς. Μια από τις οικογένειες που θεμελίωσαν τον ελληνικό τουρισμό.

Είχε προηγηθεί η απώλεια των δυο αδερφών του Θοδωρή και Αλέξανδρου. Ο πρώτος από κώμα που
έπεσε από τροφή που κατάπιε και ο δεύτερος από δυστύχημα με μηχανή σε νεαρή ηλικία. Από θλίψη για την απώλεια του είχε φύγει και η μητέρα του.

«Σύσσωμη η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου επί σειρά ετών, πρόεδρος των ξενοδοχείων Αμαλία που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό τουρισμό, θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας, ως υπόδειγμα αγωνιστή και επιτυχημένου επιχειρηματία, απαράμιλλου ήθους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα