Δραγασάκης: Επιβεβλημένη πράξη αξιοπρέπειας η αποχώρηση από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ανάρτηση με ευθείες βολές κατά του Στέφανου Κασσελάλη έκανε ο Γιάννης Δραγασάκης το απόγευμα της Κυριακής, μετά και τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Κουμουνδούρου που οδήγησαν στη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ανάρτησή του ο κ Δραγασάκης αρχικά κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη για «αντιδημοκρατικά

ήθη» και «αλαζονικές συμπεριφορές» και τονίζει ότι δεν ξέρει «πόσα περιθώρια υπάρχουν ακόμη, ώστε να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κόμμα της Αριστεράς».

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι «στη φάση που είμαστε, αυτό απαιτεί αυτενέργεια, συλλογικές πρωτοβουλίες & συντονισμένες δράσεις μέσα κι έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ & κυρίως μέσα στην κοινωνία».

Τέλος, ο Γιάννης Δραγασάκης υπενθυμίζει πώς πριν λίγες μέρες είχε στείλει επιστολή προς τον κ Κασσελάκη με τίτλο «το κόμμα κηρύσσεται σε “κατάσταση έκτακτης ανάγκης”», στην οποία εκείνος «επέλεξε να μην του απαντήσει», ενώ δεν την έδωσε «θεσμικά, στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας & της Κεντρικής Επιτροπής».

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ

«Πριν από λίγες ημέρες απηύθυνα, θεσμικά, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑΠΣ επιστολή με συγκεκριμένες προτάσεις για μια ενωτική διέξοδο από την κρίση του κόμματος. Ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να μην απαντήσει ποτέ στη επιστολή μου.

Ούτε αυτή έφτασε, θεσμικά, στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας & της Κεντρικής Επιτροπής, όπως είχα ζητήσει από τη γραμματεία του κόμματος. Πρόκειται για νέα αντιδημοκρατικά ήθη και αλαζονικές συμπεριφορές που με κάνουν να πιστεύω ότι ο νέος πρόεδρος έχει κάνει τις επιλογές του & αυτές είναι βαθιά διχαστικές & τραυματικές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη τυπικά δημοκρατικά, αλλά πορεύεται ουσιαστικά αντιδημοκρατικά. Η ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά για κάθε δημοκρατικό πολίτη, καθώς φαίνεται να αγνοεί βασικές αρχές της δημοκρατίας & του νομικού πολιτισμού.

«Η αποχώρηση μου από τη συνεδρίαση της ΚΕ, ήταν επιβεβλημένη πράξη αξιοπρέπειας»
Η αποχώρηση μου από τη συνεδρίαση της ΚΕ, μαζί με πολλά άλλα μέλη, ήταν επιβεβλημένη πράξη αξιοπρέπειας. Δεν ξέρω πόσα περιθώρια υπάρχουν ακόμη, ώστε να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κόμμα της Αριστεράς.

Keywords
Αναζητήσεις
dragasakis-epivevlimeni-praxi-axioprepeias-i-apochorisi-apo-tin-ke-tou-syriza.htm
Τυχαία Θέματα