Δολοφονία Άλκη: Αυτός που κρατούσε το δρεπάνι υπέδειξε ως δράστη τον “Αθηναίο” με το μαχαίρι “Karambit”

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση  δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Για τέταρτο αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας. Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως εκείνο το βράδυ της δολοφονίας στην Θεσσαλονίκη

τα αυτοκίνητα με τα άτομα που επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου δεν ήταν τρία όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα, αλλά τέσσερα. Αυτό θα προκύψει από τον έλεγχο των καμερών, όπως είπε.

ΟΙ 11 ΚΑΙ Ο 12ΟΣ “ΜΥΣΤΗΡΙΟ”

Την πόρτα του γραφείου της ανακρίτριας θα περάσουν σήμερα Παρασκευή άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι. Μεταξύ αυτών είναι και ο 25χρονος που κατανομάστηκε από τον 21 ετών συγκατηγορούμενό του, πρώην ποδοσφαιριστή,  ως το πρόσωπο που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο.

Ο 21χρονος Έλληνας, που κρατούσε το δρεπάνι, υπέδειξε ως δολοφόνο του Άλκη τον “Αθηναίο” που -όπως είπε ο 21χρονος- κρατούσε ένα μαχαίρι τύπου “Karambit”, το οποίο μαζί στη συνέχεια πέταξαν σε έναν υπόνομο. Φέρεται, δε, να υπέδειξε και το ακριβές σημείο, στο οποίο ξεφορτώθηκαν το μαχαίρι.

Επίσης, ο 21χρονος φέρεται να έδωσε λεπτομερή περιγραφή και το μικρό όνομα του 12ου εμπλεκομένου στην υπόθεση. Πρόκειται για το πρόσωπο “μυστήριο”, που οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο της πομπής των χούλιγκαν και ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε τα μεσάνυχτα ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του 19χρονου και παραδόθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στις ελληνικές αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να έρθει αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές ο 20χρονος Αλβανός

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις έρευνες για την ταυτοποίηση ενός ακόμη προσώπου (12ου), το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου και, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο.

Την Πέμπτη απολογήθηκαν ακόμη τρεις συλληφθέντες, ανάμεσά τους κι ο προαναφερόμενος 21 ετών κατηγορούμενος, και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Μέχρι στιγμής απολογήθηκαν και προφυλακίστηκαν έξι άτομα για την υπόθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα