ΔΙΣΤΟΜΟ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΦΕΘΗΚΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ – “ΣΗΚΩΣΑΝ” 300.000 ΕΥΡΩ

[UPD] Ληστεία με αρπαγή ομήρου σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία Διστόμου Βοιωτίας! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες ήταν τρεις, φορούσαν κουκούλες και ήταν οπλισμένοι ενώ όμηρο πήραν τον ταμία. Από την τράπεζα άρπαξαν και 300.000 ευρώ.

Οι δράστες απελευθέρωσαν τον ταμία στο Κιάτο Κορινθίας και

όπως έγινε γνωστό, ο άντρας είναι καλά στην υγεία του και αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στις αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα, εισέβαλαν στο υποκατάστημα την ώρα που άνοιγε το χρηματοκιβώτιο. Το γεγονός αυτό οδηγεί στην εκτίμηση τους αστυνομικούς ότι οι ληστές γνώριζαν τα πάντα σχετικά με το πότε ανοίγει το χρηματοκιβώτιο, για να μην τους καθυστερήσει το σύστημα χρονοκαθυστέρησης και το σπουδαιότερο, το ποσό που υπήρχε μέσα.

Τις πληροφορίες αυτές, λένε, δεν μπορεί να τις είχε ο καθένας, για το λόγο αυτό οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση.

Όπως μεταδίδει το mega, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. Τη ληστεία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν αποκλείεται να έχουν πραγματοποιήσει άτομα που έχουν σχέση με την τρομοκρατία και γι αυτό τον λόγο από την πρώτη στιγμή συμμετέχει στις έρευνες και ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι σε αυτήν την περιοχή είχε θεαθεί αρκετές φορές και είχε ξεφύγει από τα μπλόκα ο Βασίλης Παλαιοκώστας.

Οι βαριά οπλισμένοι ληστές διέφυγαν με ένα ασημί RAV4 το οποίο βρέθηκε καμένο σε απόσταση 5 χλμ. από την τράπεζα, στην περιοχή της Αντίκυρας. Οι ληστές διέφυγαν με ταχύπλοο, στο οποίο τους περίμενε άλλος συνεργός. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές προσπάθησαν να κάψουν και το ταχύπλοο.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να στήσουν μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα