Δικογραφία σε βάρος Παλαιστινίου που ύψωσε παλαιστινιακή σημαία στην πλατεία Συντάγματος

Δικογραφία σε βάρος 22χρονου Παλαιστίνιου, ο οποίος ύψωσε τη σημαία της χώρας του, σε στύλο στην πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης, σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, ταυτοποιήθηκε και προσήχθη 22χρονος, υπήκοος Παλαιστίνης, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο το οποίο αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υψώνει τη σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.

Σε

βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου:

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα της @hellenicpolice συνελήφθη το άτομο που την Κυριακή, στο πλαίσιο διαδήλωσης στο Σύνταγμα, τοποθέτησε παλαιστινιακή και κατόπιν ελληνική σημαία σε στύλο. Ο συλληφθείς παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη.

Η ΕΛ.ΑΣ., σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και πολλαπλώς… https://t.co/rEGK2FeO5o

— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) November 7, 2023

«Ύστερα από ενδελεχή έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη το άτομο που την Κυριακή, στο πλαίσιο διαδήλωσης στο Σύνταγμα, τοποθέτησε παλαιστινιακή και κατόπιν ελληνική σημαία σε στύλο. Ο συλληφθείς παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη. Η ΕΛ.ΑΣ., σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και πολλαπλώς φορτισμένο περιβάλλον δρα συνετά και αποτελεσματικά, στο πλαίσιο της νομιμότητας και των δημοκρατικών κανόνων» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα