Διαβάστε τις σημερινές εφημερίδες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Γαργάλατα. Οι διατάξεις-φωτιά που εξαφανίστηκαν πίσω από τον καβγά για την παστερίωση

Η εφημερίδα γράφει “καταργούνται τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ (και της μητρότητας;). Στον αέρα οι τριετίες του ιδιωτικού τομέα από το 2017. Μειώνονται οι επικουρικές συντάξεις. Επισπεύδονται οι κατασχέσεις καταθέσεων. Ανοίγει ο δρόμος για τον έλεγχο των περιπτέρων από μεγάλες αλυσίδες. Δίνεται η δυνατότητα στις κατασκευαστικές να ενοικιάζουν

εργαζομένους. Απαλλάσσονται από το χαράτσι οι… offshore”.

ΕΘΝΟΣ: Το λάθος. Στο κενό η διπλή πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον του υπουργού Οικονομικών συσπείρωση την πλειοψηφία. Χωρίς απήχηση έμεινε και η πρόταση μομφής στον πρόεδρο της Βουλής”.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Η Ελλάδα θα βουλιάξει το 2010»! Ψευδοπροφήτης της «Λευκής Αδελφότητας» Πέταρ Ντένοφ πριν πολλές δεκαετίες

Σύμφωνα με την εφημερίδα “δυστυχώς Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου και Σαμαράς έκαναν τα πάντα για να «δικαιώσουν» τον αιρεσιάρχη «διδάσκαλο» της παραθρησκείας. Τα όσα έγιναν χθες στη βουλή απλώς αποδεικνύουν ότι η κατρακύλα μας δεν έχει πάτο, ενώ ο Σαμαράς διέγραψε τον Νικήτα Κακλαμάνη!!!”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σε απόγνωση ο Τσίπρας που βλέπει ήττα στις ευρωεκλογές

Η εφημερίδα γράφει “βέρτιγκο στον ΣΥΡΙΖΑ από τα αρνητικά γκάλοπ και τις εσωκομματικές κόντρες. Ο Α. Τσίπρας μπέρδεψε το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής και στη συνέχεια αποχώρησε από το Κοινοβούλιο”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τρεκλίζει η κυβέρνηση

Σύμφωνα με την εφημερίδα “τριγμούς στην κυβέρνηση προκάλεσε η χθεσινή ψηφοφορία. Το πολυνομοσχέδιο πέρασε μεν, αλλά με παρενέργειες. Ο Αντ. Σαμαράς διέγραψε τον Ν. Κακλαμάνη, που δήλωσε «παρών», και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία έμεινε με 152 βουλευτές. Το «όχι» του Γ. Παπανδρέου κορυφώνει τη σύγκρουσή του με τον Ευ. Βενιζέλο, με απρόβλεπτες συνέπειες για την κυβερνητική πλειοψηφία”.

ΕΣΤΙΑ: Εθνική απιστία από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η εφημερίδα τονίζει ότι “ο πρόεδρος του Σύριζα έχει απειλήσει τα μέλη της Κυβερνήσεως ότι αν έλθη εκείνος στην εξουσία θα τα παραπέμψη στα ποινικά δικαστήρια για το αδίκημα της «κακουργηματικής απιστίας». αλλά στην πραγματικότητα το διέπραξε ο ίδιος”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Αυταρχισμός και αντίσταση

Σύμφωνα με την εφημερίδα “μέσα σε εκρηκτική ατμόσφαιρα απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Γ. Στουρνάρα για το πολυνομοσχέδιο-οδοστρωτήρα, το οποίο υπερψηφίστηκε με 151 ψήφους. Τον απόντα πρωθυπουργό εκπροσώπησε ο Ευάγγ. Βενιζέλος, που ερμήνευσε κατά το δοκούν το Σύνταγμα, για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις τους έναντι των δανειστών. Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης έκλεισαν τα αυτιά τους στις φωνές των συγκεντρωμένων έξω από τη Βουλή”.

ΤΑ ΝΕΑ: Ασκήσεις πόλωσης στον δρόμο προς τις κάλπες

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “πέρασε το τεστ της Βουλής η κυβέρνηση και έμεινε στον αέρα η προσπάθεια πόλωσης Τσίπρα. Διεγράφη από τη ΝΔ ο Νικ. Κακλαμάνης που δήλωσε «παρών» στο άρθρο για την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, ενώ το ΠΑΣΟΚ αποδοκίμασε τους Γ. Παπανδρέου και Απ. Κακλαμάνη για το «όχι» και το «παρών» στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών”.

Kontranews: Χάνουν την άδειά τους τα μεγάλα κανάλια

Σύμφωνα με την εφημερίδα “θα πληρώσουν για την κοροϊδία που έκαναν τόσα χρόνια στον ελληνικό λαό. Η νέα αδειοδότηση για όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς θα ξεκινήσει από μηδενική βάση και θα εκτιμηθεί η προσφορά τους στον τόπο, η ιστορία τους, τα ψέματα που έλεγαν καθώς και θα ελεγχθούν όσοι από τους καναλάρχες διέθεταν παράνομα δύο κανάλια”.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: 152 ναι στο πολυνομοσχέδιο σε κλίμα πολιτικής έντασης

Η εφημερίδα τονίζει ότι “δια πυρός και σιδήρου πέρασε από τη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της τρόικας, ανοίγοντας το δρόμο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης. Η χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής στιγματίστηκε από την οξύτατη αντιπαράθεση κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης λόγω της αιφνίδιας κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπ. Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, για τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τραπεζών”.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Original article: Διαβάστε τις σημερινές εφημερίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα