Διασωληνωμένος ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λ. Λασκαρίδης – Τραυματίστηκε πέφτοντας από μπαλκόνι

Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα για τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας Λάζαρο Λασκαρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά χθες Πέμπτη το βράδυ, όταν έπεσε στο κενό από μπαλκόνι κτιρίου, αφού υποχώρησε το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αιμάτωμα στο κεφάλι και παραμένει διασωληνωμένος, ενώ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί του εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων

βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου, στην οδό Ανδρομάχης.

Κάποια στιγμή, ο Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος γιόρταζε και τα γενέθλιά του, βγήκε σε ένα μικρό μπαλκονάκι της βιβλιοθήκης προκειμένου να καπνίσει και, στηριζόμενος στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος περίπου 2,5 μέτρων.

Κατά πληροφορίες ο κ. Λασκαρίδης αρχικά έχασε τις αισθήσεις του από την πτώση αλλά τις ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα.

Στελέχη της διοίκησης του δήμου, του δημοτικού συμβουλίου και πολιτών που ήταν παρόντα στα εγκαίνια ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, αλλά για τη μεταφορά του φορείου προς το ασθενοφόρο, χρειάστηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς το σημείο της πτώσης ήταν δυσπρόσιτο.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα