Διαδηλώσεις – πορείες στο κέντρο της Αθήνας (video)

12:21 1/5/2017 - Πηγή: BankWars

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας. Μέχρις στιγμής η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική ενώ η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου,στην Ακαδημίας, στην Αμαλίας, στην Οθωνος και στην Φιλελλήνων.

Χιλιάδες διαδηλωτές στην απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα,

με πορεία από την Πλατεία Συντάγματος προς την αμερικάνικη πρεσβεία.

Μία…απαραίτητη στάση στο ΧΙΛΤΟΝ, όπου η κυβέρνηση με τους δανειστές συνεχίζουν τις επαφές τους για τη δεύτερη αξιολόγηση…

Στις 12:00 ξεκίνησε και η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την πορεία της προς τη Βουλή από την πλατεία Κλαυθμώνος.
«Δεν είναι αργία, είναι απεργία», τονίζει η ΓΣΕΕ, σε σχετική ανακοίνωσή της, με αφορμή την απόφαση του υπουργείου Εργασίας που καθιερώνει την Πρωτομαγιά ως υποχρεωτική αργία κατά τα πρότυπα της Κυριακής, με τη Συνομποσπονδία να επισημαίνει ότι οι άνθρωποι της εργασίας θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και σε όσους τις εφαρμόζουν.

ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

–Ακινητοποιημένα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα παραμείνουν τα τρόλεϊ και τα τρένα, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού.

-Τα πλοία είναι δεμένα στα λιμάνια.

• Τα λεωφορεία θα κινηθούν μεταξύ 9.00 και 21.00, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν κηρύξει στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 π.μ. και από τις 9 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.

• Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα λειτουργήσει μετά τις 8 το πρωί, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ συμμετέχουν με στάση εργασίας, νωρίτερα.

• Κανονικά θα λειτουργήσει το μετρό και το τραμ. Ωστόσο, τα δρομολόγια του μετρό δεν θα πραγματοποιούνται στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας προς το αεροδρόμιο και αντίστροφα,

Keywords
Τυχαία Θέματα