ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Πιο κοντά στο μυστικό του Καραμανλή!

Η εφημερίδα γράφει ότι: « Σοκ! Πώς ΠΑΣΟΚ και μυστικές υπηρεσίες προσπαθούσαν να τον βγάλουν από τη μέση. Όσο περνάει ο καιρός και έρχονται στο φως περιστατικά και γεγονότα, τόσο περισσότερο δικαιώνεται ο πρώην πρωθυπουργός. Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, τα καρτοκινητά και το σχέδιο αποσταθεροποίησης».

ΕΘΝΟΣ: Ραντεβού για ΔΕΚΟ

και ασφαλιστικό

Η εφημερίδα σημειώνει: «ο σκληρότερος γύρος διαπραγμάτευσης από τότε που η χώρα τέθηκε υπό καθεστώς Μνημονίου ξεκινά με την έλευση των εκπροσώπων της τρόικας στην Αθήνα. Το κλίμα έχει ψυχροπολεμικά χαρακτηριστικά. Η διαπραγμάτευση αφορά όχι τόσο τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης του 1,1 δις. ευρώ όσο το δημοσιονομικό κενό του 2014».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Και 13η σφαίρα – Σοκ στα κόμματα

Η εφημερίδα γράφει ότι : «τον εντοπισμό και 13ου κάλυκα των 9 χιλιοστών ανακοίνωσαν χθες οι Αρχές, που αναμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας για να διαπιστώσουν αν τα συμπεράσματα που έχουν προκύψει από το βίντεο της διπλής δολοφονίας την περασμένη Παρασκευή, στο Νέο Ηράκλειο, ανατρέπονται».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Πλανητικό σχέδιο εμφάνισης του «Ιωάννη Βατάτζη»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «είναι πλέον φανερό ότι η Μεγάλη Στιγμή πλησιάζει! Ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι, εκείνοι δηλ. οι οποίοι θεωρούσαν τα γραφόμενά μας «επιστημονική φαντασία» έχουν πια αρχίσει να πιστεύουν ότι η εποχή μας είναι εποχή συνταρακτικών αλλαγών και φοβερών γεγονότων!».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα τελευταία «παράθυρα» για 1 έως 5 πλασματικά έτη

Η εφημερίδα γράφει ότι: «λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η δυνατότητα για 300.000 εργαζόμενους να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα με ευνοϊκούς όρους αναγνωρίζοντας πλασματικά χρόνια εργασίας. Πίνακες και παραδείγματα για τους ασφαλισμένους σε ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, Τράπεζες, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ».

ΕΣΤΙΑ: Παραλογισμός με τους φόρους

Η εφημερίδα τονίζει ότι: « στην Βρετανία, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat οι φόροι επί της ιδιοκτησίας είναι από τους υψηλότερους στην Ευρώπη, εξακολουθεί εν τούτοις να επικρατεί λογική ως προς τον συσχετισμό τους με τους άλλους φόρους».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Έρχεται και τα θέλει όλα!- Τρόικα: φτάνει αύριο και επιμένει στις απαιτήσεις της

Η εφημερίδα γράφει ότι: «σε νέα οριζόντια μέτρα το 2014, άμεσες απολύσεις στο Δημόσιο και «λουκέτο» στις αμυντικές βιομηχανίες επιμένουν οι δανειστές. Φτάνουν στην Αθήνα αύριο, δείχνοντας ότι δεν υποχωρούν ούτε σπιθαμή από τις απαιτήσεις τους».

ΤΑ ΝΕΑ: Μεταξύ τρόικας και τρομοκρατίας

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «στη σκιά της άγριας δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, η κυβέρνηση προετοιμάζεται για την κρίσιμη διαπραγμάτευση με την τρόικα, το αποτέλεσμα της οποίας –όπως επισημαίνουν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά- θα καθορίσει την κυβερνητική ατζέντα τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο».

KONTRA NEWS: Γρήγορα πίσω στη δραχμή

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «θα σας δώσουμε σήμερα ορισμένα στοιχεία, -συγκεκριμένους αριθμούς- που τους κρύβουν όλα τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση, με την ελπίδα ότι θα καταλάβετε ότι είναι μάταιος κόπος να μείνουμε άλλο στο ευρώ».

NEWSBOMB: Τα 10 δευτερόλεπτα του VIDEO- «Φασίστες καθάρματα θα πεθάνετε»

Η εφημερίδα γράφει ότι «οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους τις εικόνες από το βίντεο των 10 δευτερολέπτων που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες των γραφείων του κόμματος».

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 140 πόθεν έσχες στο μικροσκόπιο

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Δάνεια 33 δισ. απειλούν άμεσα τις επιχειρήσεις

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ως βαριά απειλή πάνω από τις ελληνικές επιχειρήσεις «αιωρούνται» τα βραχυπρόθεσμα δάνεια, τα οποία είναι απαιτητά μέσα στο τρέχον έτος, ανερχόμενα στο διαβρωτικό για τα θεμέλια των εταιρειών ποσό των 33,6 δισ. ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα