Δ. Παπαδημούλης: Δεν συμμερίζομαι τους πανηγυρισμούς για τα stress tests – “Παίζεται” αν θα ενισχυθεί η πραγματική οικονομία

«Δεν συμμερίζομαι τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης, στην πορεία θα φανεί, αν θα ενισχυθεί η πραγματική οικονομία» δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης τη Δευτέρα.

«Είναι καλό ότι δεν θα χρειαστούν κι άλλα λεφτά από το μαξιλάρι του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τις τράπεζες. Η πραγματική ζωή των πολιτών, τουλάχιστον

της μεγάλης πλειοψηφίας, δεν θα αλλάξει από τη χθεσινή ανακοίνωση» επισήμανε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο ίδιος εξαπέλυσε βολές κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας: «Η πρωθυπουργική δήλωση, ότι βγαίνουμε από την κρίση, δεν είναι πειστική και επειδή το λέει ο κ. Σαμαράς εδώ και πάρα πολύ καιρό και διαψεύδεται από την πραγματικότητα, ακόμη κι αν το πει ο Σαμαράς και είναι αλήθεια, θα “την πάθει” σαν τον ψεύτη βοσκό. Δεν θα τον πιστεύει κανείς.

»Έχει παίξει πάρα πολύ ως προεκλογικό επιχείρημα, στη ρητορεία Σαμαρά αυτό το πράγμα. Αυτή η επιθετικότητα του κ. Σαμαρά έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενοχλεί και τους ανθρώπους που είναι στον μεσαίο χώρο, που δεν είναι ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ. Για παράδειγμα ο κ. Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός 40 χρόνια τώρα, μετά την πτώση της δικτατορίας, που δεν έχει καλέσει μια φορά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. Του έδωσε ένα μάθημα ο κ. Αβραμόπουλος, όταν λίγες ώρες πριν φύγει για να γίνει επίτροπος, με εντολή Σαμαρά, δέχθηκε τον Τσίπρα για 3μιση ώρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα