ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (VIDEO)


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη τύπου σήμερα, σημείωσε πως η τρίτη διερευνητική εντολή ανήκει στην Χρυσή Αυγή και όχι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα Λαφαζάνη, που δεν είναι ακόμα κόμμα αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο.Η Χρυσή Αυγή
θα δώσει για ακόμη μια φορά τον εκλογικό της Αγώνα υπό καθεστώς πολιτικής δίωξης, είπε, καθώς στους περισσότερους βουλευτές έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης δημοσίου λόγου και συμμετοχής σε κομματικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, η χρηματοδότηση του κόμματος έχει παρανόμως ανασταλεί.

Αυτό όμως δεν θα εμποδίσει την Χρυσή Αυγή για ακόμη μια φορά να περάσει τις θέσεις της στον Ελληνικό λαό, να διαψεύσει τις εταιρείες των δημοσκοπήσεων και να αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη με αισθητή άνοδο των ποσοστών της.

Προέβλεψε μια πιθανή μετεκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με την Χρυσή Αυγή στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σημείωσε πως με τις πρόσφατες εξελίξεις της ψήφισης του τρίτου αριστερού Μνημονίου αποδείχθηκε πως στην Βουλή υπάρχουν δύο κόμματα: η Χρυσή Αυγή και όλοι οι άλλοι.

Επέρριψε βαρύτατες ευθύνες στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «βύθισε τη χώρα στην ανέχεια, με αποκορύφωμα τα παράνομα capital controls».
Ευθύνες επέρριψε και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία, όπως υποστήριξε, «παράνομα παρακρατεί τις καταθέσεις των Ελλήνων».
«Είναι παράνομο ο καταθέτης να μην έχει πρόσβαση σε όλες τις καταθέσεις του», διευκρίνισε ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής.
Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτήρισε «αστείες» τις κόντρες μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μεϊμαράκη, καθώς «υπέγραψαν μαζί το νέο Μνημόνιο και τώρα εμφανίζονται να έχουν κόντρα».
Στόχος της ΝΔ είναι να πολώσει το πολιτικό σκηνικό για να λεηλατήσει τις ψήφους των πολιτών, πρόσθεσε, ακόμα, ο κ. Μιχαλολιάκος.
Ως προς την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, υποστήριξε πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να σωθεί με δανεικά, ενώ κάλεσε τους κλέφτες να επιστρέψουν τα κλεμμένα.

«Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια και θα πιάσει τους φοροφυγάδες αλλά δεν έκανε τίποτε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, τόνισε πως η Χρυσή Αυγή λέει ναι στο εθνικό νόμισμα, αλλά «όχι όποτε το θέλουν αυτοί, αλλά όταν η χώρα θα έχει εθνική παραγωγή και δυνατή οικονομία».

Keywords
Τυχαία Θέματα