ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΦΩΤΟ)

Λίγο μετά τίς 9 το βράδυ ολοκληρώθηκε η μεγάλη συγκέντρωση υποστηριτικών της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Συντάγματος.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν σημαίες και πυρσούς και φώναζαν συνθήματα κατά της φυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής ενω ζήτησαν την αποφύλάκισή τους.

Στη συγκέντρωση κύριος ομιλητής ήταν ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης,

ο οποίος μίλησε για πολιτική δίωξη της ηγεσίας του κόμματός του που υποδείχθηκε, όπως είπε, από ξένα κέντρα και χαρακτήρισε προδότες τους βουλευτές των άλλων κομμάτων της Βουλής.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεβάζει τους συγκεντρωμένους σε 50.000 άτομα ενώ οι πιο χαμηλές εκτιμήσεις τηλεοπτικών σταθμών κάνουν λόγο για 3.000 άτομα, γεγονός που καταγγέλλει το κόμμα, επισημαίνοντας ότι: “Μια οδυνηρή ήττα υπέστησαν τα κανάλια της διαπλοκής και συλλήβδην το βρώμικο καθεστώς των πολιτικάντηδων.

Το Star έκανε λόγο για 3000 συγκεντρωμένους, ενώ δείχνει πλάνα με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, ενώ το Mega στέκεται στην μουσική υπόκρουση και δεν τολμά να αναφέρει αριθμό συγκεντρωμένων. Το Newsit του Ευαγγελάτου από την άλλη έγραψε για 2500 Χρυσαυγίτες! Τους παραδίδουμε στην χλεύη του κοινού”.

ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Λίγο μετά τις 7 το βράδυ είχε ολοκληρωθεί και το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν κινήσεις και παρατάξεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και οργανώσεις μεταναστών στα Προπύλαια.

Οι διαδηλωτές, παρά την απαγόρευση της Αστυνομίας, πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Πανεπιστημίου και εν συνεχεία, μέσω της οδού Σταδίου έφτασαν στη συμβολή με την οδό Αμερικής.

Εκεί είχαν παραταχθεί ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και τους απαγόρευσαν να συνεχίσουν προς το Σύνταγμα. Οι διαδηλωτές παρέμειναν και φώναξαν συνθήματα και μέσω της οδού Αμερικής επέστρεψαν στα Προπύλαια όπου ολοκλήρωσαν το συλλαλητήριο.

Συγκέντρωση αντιφασιστικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε και στο Μοναστηράκι.

Original article: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΦΩΤΟ).

Keywords
Τυχαία Θέματα