ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Έξι βουλευτές στον Τράγκα – Η Ε.Ζαρούλια “έθαψε” τον Ρουπακιά! – Τι γράφει το site για τον Σ.Φυντανίδη

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, Ελένη Ζαρούλια, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
Η Ε. Ζαρούλια άφησε σαφείς υπαινιγμούς εναντίον του δολοφόνου του Π. Φύσσα, Ρουπακιά, λέγοντας

«δεν ξέρω τι αβαρίες είχε αυτός ο άνθρωπος, για να δεχτεί να κάνει αυτό το έγκλημα».

Μετέφερε επίσης μήνυμα του έγκλειστου στον Κορυδαλλό και συζύγου της, Νίκου Μιχαλολιάκου, για την δολοφονική επίθεση του Ν. Ηρακλείου. «Επιθυμεί να πέσουν οι τόνοι», είπε.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ…ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

Γράφει το site της Χρυσής Αυγής:

“Αποκαλυπτικότατος και σαφέστατος ήταν ο Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος του καναλιού “E”, στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. Πριν αναφέρουμε το πώς ο Φυντανίδης διέλυσε με δύο προτάσεις του κυριότερους μύθους της σύγχρονης επικαιρότητας, ας πούμε ότι τα όσα λέει φυσικά και δεν πρόκειται να τα απαντήσουν οι διάφοροι ταγοί της δημοσιογραφίας και ουραγοί του καθεστώτος, αφού ο Φυντανίδης είναι αντικειμενικώς «παλιά καραβάνα» στο χώρο της δημοσιογραφίας. Το γεγονός δε ότι τα λεγόμενα του επαληθεύονται από πλήθος στοιχείων, αποδεικνύει του λόγου του το αληθές.

Ο Φυντανίδης, λοιπόν, διέλυσε το μύθο της δήθεν ποινικής υποθέσεως της Χρυσής Αυγής, αφού όπως σημείωσε σε ερώτηση του Τριανταφυλλόπουλου «αν η Χρυσή Αυγή δεν απειλούσε την εκλογική πίτα θα έδειχναν ενδιαφέρον για την “εγκληματική οργάνωση”», απάντησε σχεδόν μονολεκτικά λέγοντας «Όχι, βεβαίως. Όσο η Χρυσή Αυγή είχε 0,5% ουδείς ασχολείτο μαζί της». Η δήλωση αυτή Φυντανίδη έρχεται να προστεθεί στις τόσες μαρτυρίες, στοιχεία και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ο δεύτερος μύθος που προσπαθούν να καλλιεργήσουν τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και έφτασε μέχρι του σημείου αθλιότητας να τον χρησιμοποιήσει μέχρι και ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του, είναι ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή «καταρρέει» δημοσκοπικά. Ό πρωθυπουργός έφτασε μέχρι του σημείου μάλιστα να μοιράζει τα «χαμένα» εκλογικά ποσοστά. Όμως, ήταν εμφανές τόσο από την κοινωνία, όσο και από τις δημοσκοπήσεις ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη. Έτσι ο Φυντανίδης, διαλύει και αυτόν τον μύθο, πάλι σχεδόν μονολεκτικά, λέγοντας: «Τώρα παρόλα αυτά που έχουν γίνει δεν χάνει τίποτα τουλάχιστον στις δημοσκοπήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα