ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Για Δήμαρχος ο Α.Ματθαιόπουλος – «Όλοι οι πολιτικοί είναι ανδρείκελα εργολάβων και ξένων νταβατζήδων”

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, σύντροφος της κόρης του Ν.Μιχαλολιάκου, Ουρανίας, είναι η επιλογή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Το όνομα του συνδυασμού, “Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη”.

Η υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε παρουσία των Ηλία Κασιδιάρης και Ηλία Παναγιώταρου, οι οποίοι και …έλουσαν τον Πρωθυπουργό και το πολιτικό σύστημα με το γνωστό τους “λεπτό” τρόπο:

Ο Ηλίας Κασιδιάρης,

αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά «δοτό πρωθυπουργό, προδότη πρωθυπουργό που παίρνει εντολές από τοκογλύφους», και υποστήριξε πως «όλοι οι πολιτικοί είναι ανδρείκελα εργολάβων και ξένων νταβατζήδων».

Υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο Νικόλας Χρυσομάλλης, από την Πιερία με το συνδυασμό “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία”, ενώ υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης θα είναι ο Φώτης Γραικός.

Original article: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Για Δήμαρχος ο Α.Ματθαιόπουλος – «Όλοι οι πολιτικοί είναι ανδρείκελα εργολάβων και ξένων νταβατζήδων”.

Keywords
Τυχαία Θέματα