ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Ουρανία Μιχαλολιάκου: “Σας έχουμε γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι”!

Η κόρη του αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , Ουρανία Μιχαλολιάκου ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας στη θέση του Ηλία Κασιδιάρη. Αθυρόστομο το κορίτσι και μάλλον…εκτός ελληνοχριστιανικών ιδεών…

«Δεν πρόκειται να μας λυγίσει τίποτα. Φτύνουμε κατάμουτρα το σάπιο σας σύστημα. Φτύνουμε κατάμουτρα τους Ντογιάκο, Κλάππα, Δημητροπούλου. Σας έχουμε γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι».

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, αναβαθμίζεται. Αυτό, δεν το δείχνει μόνο η χθεσινή εκπομπή στο κανάλι της Χρυσής Αυγής,

όπου σήκωσε όλο το…βάρος της υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά το φέρνει και η ζωή. Με φυλακισμένο τον πατέρα της, με κατ’ οίκον περιορισμό τη μητέρα της Ελένη Ζαρούλια και στη φυλακή τον φίλο της Αρτέμη Ματθαιόπουλο και τον “υπαρχηγό” Ηλία, ο ρόλος της Ουρανίας γίνεται…Αρχηγικός. Τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο – Νοέμβριο, όπου αναμένεται να αρχίσουν οι δίκες των υπόδικων -προφυλακισμένων βουλευτών του κόμματος.

“ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ”

Την πρώτη του μέρα στον Κορυδαλλό πέρασε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος, ωστόσο, δεν ξέχασε να προκαλέσει για ακόμη μια φορά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής χαρακτήρισε «για τα πανηγύρια» την απόφαση της δικαιοσύνης, ενώ τόνισε ότι γνώριζε πως θα βρεθεί στην φυλακή και το περίμενε. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ακόμη και μέσα από το κελί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα