ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Προεξοφλεί συμφωνία – Έρχονται μεγάλα κέρδη βραχυπρόθεσμα

11:07 7/5/2015 - Πηγή: BankWars

Με ράλι αντιδρά το Χρηματιστήριο της Αθήνας στις εξελίξεις που αφορούν τη διαπραγμάτευση Ελλάδας – δανειστών και καταδεικνύουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για να ξεμπλοκάρει η χρηματοδότηση.

Η αγορά προεξοφλεί συμφωνία εν όψει και του κρίσιμου Eurogroup της 11ης Μαίου, με τα κέρδη του Γενικού Δείκτη να ξεπερνούν το 3% και τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου να καταγράφουν ισχυρή άνοδο.

Όπως έχει γράψει το bankwars.gr,

βραχυπρόθεσμα, μια συμφωνία με τους εταίρους, θα οδηγήσει σε μεγάλα κέρδη.
Θα δούμε το χρηματιστήριο προς την ζώνη των 1000 μονάδων και τις τραπεζικές μετοχές σε διπλάσια τουλάχιστον νούμερα. Alpha στα 0,50 ευρώ, Πειραιώς στα 0,60 με 0,70 ευρώ, Εθνική 1,6 με 1,8 ευρώ και Eurobank στα 0,20 ευρώ.

Η χθεσινή κοινή δήλωση Τσίπρα – Γιούνκερ για αλλαγές σε εργασιακά και ασφαλιστικό, δείχνει ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει πολύ νερό στο κρασί της, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο και να μην πέσει η χώρα στα βράχια.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρόεδρος του Ομίλου Μυτιληναίος, Ευάγγελος Μυτιληναίος, απηύθυνε έκκληση για συμφωνία, εκφράζοντας την ανησυχία του για τον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα