ΚΑΜΜΕΝΟΣ: “Μιλούσα για πολιτικό λιντσάρισμα” – Αρένα το πλατό της Τσαπανίδου [VIDEO]

[UPD] «Δεν κινδυεύετε για βία από τους Ανεξάρτητους Έλληνες», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Star σχετικά με τον σάλο που ξέσπασε μετά την παρότρυνσή του σε κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε επίσης ότι παρότρυνε τους πολίτες να λιντσάρουν

…πολιτικά τον κ. Πάχτα, καθώς -όπως είπε- ο δήμαρχος γνώριζε ότι το νερό της περιοχής ήταν μολυσμένο με αρσενικό.

«Καλώ τον εισαγγελέα να με λιντσάρει, παραιτούμαι κάθε ασυλίας, αλλά ζητώ παράλληλα να δει ο εισαγγελέας τι γίνεται με το νερό στις Σκουριές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαμός στο πλατό της Τσαπανίδου – Αποχώρησε ο Καμμένος

Στη διάρκεια της συνομιλίας μεταξύ του κ. Καμμένου και της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να αποχωρήσει τελικά από το στούντιο.

Ο κ. Καμμένος προκάλεσε την αντίδραση της δημοσιογράφου όταν την αποκάλεσε ψεύτρα, ενώ νωρίτερα της είχε ζητήσει να είναι πιο ευγενής.

«Κανονικά θα έπρεπε να σας έχω πετάξει έξω από το στούντιο», απάντησε η κ. Τσαπανίδου και αμέσως μετά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποχώρησε.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:

Χ.Πάχτας: Να τιμωρηθεί ο Π.Καμμένος

Ανακοίνωση με την οποία ζητά την παραδειγματική τιμωρία του Πάνου Καμμένου για την προτροπή του προς κατοίκους της Χαλκιδικής να τον «λιντσάρουν» εξέδωσε ο δήμαρχος Αριστοτέλης Χαλκιδικής, Χρήστος Πάχτας.

«Δεν νοείται αρχηγός κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης να προτρέπει στην αναίρεση της ουσίας της Δημοκρατίας, που είναι ο σεβασμός στη νομιμότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από τον διάλογο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πάχτας και τονίζει ότι «η πρόσκληση πολιτών σε τέλεση αδικήματος αποτελεί πέραν των άλλων τεράστιο ηθικό και πολιτικό ατόπημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα