Χωρίς τρένα από Μ. Σάββατο μέχρι Δευτέρα του Πάσχα

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα επιβατικά και εμπορικά, από το Μεγάλο Σάββατο μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα ενώ μετ΄ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις με σιδηρόδρομο την Μ. Παρασκευή και την Τρίτη του Πάσχα λόγω των επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων των σιδηροδρομικών. .

Η απεργία θα έχει

ως αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται (ούτε με το μετρό ούτε με τον προαστιακό) και τις τρεις ημέρες (Μ. ΣάββατοΔευτέρα του Πάσχα) οι μετακινήσεις από και προς αεροδρόμιο μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Αναλυτικά Μ. Σάββατο (19.04.2014, Κυριακή του Πάσχα (20.04,2014) & Δευτέρα του Πάσχα (21.04.2014) καταργούνται όλες οι επιβατικές αμαξ/χίες καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου.

Τη Μ. Παρασκευή (προηγούμενη ημέρα των απεργιών) καταργούνται σε όλη τους τη διαδρομή οι αμαξοστοιχίες:

600, σε όλης της τη διαδρομή

2536 (Τμήμα γραμμής Αθηνών-Χαλκίδας).

743 (Τμήμα γραμμής Θεσσαλονίκης-Έδεσσας)

IC 85 (Τμήμα γραμμής Θεσσαλονίκης- Φλώρινας)

1686 (Τμήμα γραμμής Αλεξ/πολης-Δικαίων)

601, μόνο στο τμήμα Θεσσαλονίκης – Αθηνών

Μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Αθηνών οι αμαξ/χίες 600 & 601 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα διδάπεδα οχήματα μεταφοράς αυτοκινήτων, μετά τη λήξη της απεργίας (Δευτέρα του Πάσχα προς Τρίτη ) από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Την Τρίτη 22.04.2014 (επόμενη ημέρα των απεργιών) μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης καταργείται η αμαξ/χία IC 82 μεταξύ Δικαίων-Αλεξανδρούπολης καταργείται η αμαξ/χία 1681.

Original article: Χωρίς τρένα από Μ. Σάββατο μέχρι Δευτέρα του Πάσχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα