ΧΙΟΣ: 2.900 μετανάστες – Ενισχύσεις ζητά η αστυνομία

13:31 7/8/2016 - Πηγή: BankWars

Αγγίζει τους 2.900 ο συνολικός αριθμός προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στη Χίο, μετά και τις σημερινές, Κυριακή 7 Αυγούστου 2016 – 96 εν συνόλω – αφίξεις σε δύο περιστατικά.

Συγκεκριμένα, έφτασαν 52 άτομα στην περιοχή του Καταρράκτη και άλλοι 44 στην περιοχή του νοσοκομείου Χίου. Όλοι μεταφέρθηκαν με ευθύνη του Λιμενικού στην ΒΙΑΛ για καταγραφή και ταυτοποίηση.

Με τις σημερινές – μαζί και με τις 66, τελικά, χθεσινές – αφίξεις ο συνολικός αριθμός των προσφύγων και μεταναστών στη Χίο ανέρχεται σε 2.885.

ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Την άμεση ενίσχυση με

προσωπικό ζήτησαν οι υπεύθυνοι της αστυνομικής διεύθυνσης Χίου από την αντιστράτηγο της ΕΛΑΣ κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία έφτασε στη Χίο το βράδυ του Σαββάτου, 6 Αυγούστου 2016, μετά και τα τελευταία επεισόδια στο hot spot της ΒΙΑΛ, που κόστισαν τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 7 Αυγούστου 2016, η κα Τσιριγώτη ενημερώθηκε πλήρως για την κατάσταση που επικρατεί όχι μόνον στην ΒΙΑΛ, αλλά συνολικά στο νησί και σύμφωνα με πληροφορίες ετέθη μετ΄ επιτάσεως το ζήτημα της ενίσχυσης της αστυνομίας με προσωπικό, προκειμένου να είναι επαρκής ο έλεγχος και η αστυνόμευση, τόσο στην ΒΙΑΛ, όσο και συνολικά στην πόλη της Χίου.

ΠΗΓΗ: http://astraparis.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα