“Χαρτοπόλεμος” ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για οικονομία και Μπαλτάκο

15:36 3/4/2014 - Πηγή: BankWars

Άμεση ήταν η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον Σίμο Κεδίκογλου, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις Τσίπρα.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχει βρει ακόμα χρόνο να σχολιάσει την υπόθεση του ακροδεξιού χρυσαυγίτη Μπαλτάκου και στενού συνεργάτη του Σαμαρά», σχολιάζει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«Αν και όλοι έχουν αντιληφθεί πως η κοροϊδία γύρω από την υπόθεση του πρωτογενούς πλεονάσματος δεν περπατάει,

ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρίσκει χρόνο και επανέρχεται, την ίδια στιγμή που δεν έχει βρει ακόμα χρόνο να σχολιάσει την υπόθεση του ακροδεξιού χρυσαυγίτη Μπαλτάκου και στενού συνεργάτη του Σαμαρά.

Ο ελληνικός λαός έχει κατανοήσει ότι το μίγμα της κυβερνητικής πολιτικής διαμορφώνεται από την συνάντηση της μνημονιακής βαρβαρότητας με το ακροδεξιό παρακράτος με τις ευλογίες του κ. Σαμαρά.

Περιμένουμε τον πρωθυπουργό, αν διαθέτει τη στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία, να έρθει στη βουλή και να δώσει εξηγήσεις».

Επίθεση Κεδίκογλου σε Α. Τσίπρα

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα της οικονομίας εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας, μέχρι πριν από λίγες μέρες, ισχυριζόταν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πλεόνασμα και στη συνέχεια είπε ότι είναι «απάτη» ενώ μετά το χαρακτήρισε «πλαστό».

Στη συνέχεια, ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου, ο κ. Τσίπρας είπε ότι το πλεόνασμα θα ήταν ασήμαντο και ότι δεν θα επιστραφεί στους αδύναμους ούτε ένα ευρώ, ενώ σήμερα αποδέχεται ότι υπάρχει πλεόνασμα.

«Αλήθεια, πόσο στα σοβαρά μπορεί να πάρει κάποιος τις απόψεις του κ. Τσίπρα για την οικονομία;» αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Original article: “Χαρτοπόλεμος” ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για οικονομία και Μπαλτάκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα