Χαρίτσης: Όχι σε συμφωνία που θα δεσμεύει την ελληνική οικονομία χειροπόδαρα

21:35 2/2/2017 - Πηγή: BankWars

Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να πάει σε μία συμφωνία που θα δεσμεύει την ελληνική οικονομία χειροπόδαρα σε βάθος χρόνου, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Χαρίτσης, απαντώντας στην ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ «γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαπραγμάτευση για την β’ αξιολόγηση».

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια το προηγούμενο διάστημα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό, αφού αποτελεί βούληση της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει στην

ολοκλήρωση της σημαντικής εκκρεμότητας της οικονομίας, η οποία θεωρούμε ότι θα απελευθερώσει πολύ σημαντική δυναμική το επόμενο διάστημα με την παραγωγική δραστηριότητα στην χώρα μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρίτσης, ο οποίος βρέθηκε στον Βόλο προσκεκλημένος σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας.
Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός συμπλήρωσε ότι «για να συμβεί αυτό, δηλαδή να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, πρέπει να γίνει με όρους που θα καθιστούν βιώσιμη την ελληνική οικονομία. Νομίζω ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε θετικά νέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα