Χαμός στην Βουλή για την Υγεία – Άδωνις εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: “Θα σας κάνουμε ρεζίλι συνεχώς”

Σοβαρή διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό στη Βουλή για την μεταρρύθμιση που θέλει να προωθήσει η κυβέρνηση στην Υγεία.

Ο κ. Ξανθός χαρακτήρισε τόπο εξορίας την αποκλειστική απασχόληση στο ΕΣΥ και ζήτησε να είναι το δημόσιο σύστημα

ο αποκλειστικός πάροχος Υγείας και να μην υπάρχει μεταβατικό στάδιο.

Τι ειπώθηκε

Άδωνις: Θέλετε να έχετε με όλους καλά. Αίσχροι λαϊκιστές τα αντίθετα λένε Βαρνάβας και Ξανθός . Οι εποχές της ευκολίας περάσανε να νομίζετε ότι θα πάρετε έτσι την εξουσία γελιέστε, θα σας κάνουμε ρεζίλι συνεχώς.

Στη συνέχεια είπε στον κ.Βαρβάνα: Αν διαφωνείς με τον ΣΥΡΙΖΑ παραιτήσουν και φύγε». Στη συνέχεια πρόσθεσε «η μεταρρύθμιση θα γίνει γρηγορότερα . Όλοι οι γιατροί έχουν την επιλογή να ενταχθούν στο νέο σχήμα. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι η αίτηση για ένταξη, βεβαίωση της εφορίας ότι το ιατρείο έκλεισε, και να μην υπάρχει μέσα ούτε ένα έπιπλο. Μετά θα έρθετε όλοι. Είμαι πρόθυμος να συζητήσουμε το μισθολογικό καθεστώς και τις λεπτομέρειες .

Δεν θα απολύσουμε κανέναν όλοι θα έχουν δουλειά εφόσον το επιθυμούν. Στόχος το σύστημα να είναι σε λειτουργία σε ελάχιστες ημέρες ξανά. Έπεσαν οι μάσκες από διάφορες πλευρές».

Σχετικά με την απεργία μάλιστα τόνισε απευθυνόμενος στους γιατρούς «Θα διαλύσετε την απεργία και θα έρθετε να συζητήσουμε, αλλιώς θα γίνει η μεταρρύθμιση χωρίς εσάς. Να ξέρετε ότι η μεταρρύθμιση θα γίνει και θα είναι κακό και για σας και για την μεταρρύθμιση να γίνει χωρίς εσάς. Το κράτος δεν εκβιάζεται».

Original article: Χαμός στην Βουλή για την Υγεία – Άδωνις εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: “Θα σας κάνουμε ρεζίλι συνεχώς”.

Keywords
Τυχαία Θέματα