Χαμός στη Βουλή – Ύβρεις από βουλευτές της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σκηνές απείρου κάλλους και σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο. “Πρωταγωνιστές” αυτή φορά, βουλευτές της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή του επεισοδίου στάθηκε η καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκου, περί απειλών της Χρυσής Αυγής
εναντίον κατοίκων της Καλαμάτας, οι οποίοι προγραμματίζουν αντι-διαδηλώσεις ενόψει του 1ου Φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής, το οποίο θα διεξαχθεί στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ανταπαντώντας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Δ. Κουκούτσης, τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι κουκουλοφόροι, οι δολοφόνοι που καίνε την Αθήνα κάθε φορά».«Πού ήταν η ΕΡΤ και ο κ. Πετράκος, όταν πέθαινε κόσμος, επειδή δεν είχε να ζήσει; Ο κ. Πετράκος που φώναξε κάποτε στη Μεσσηνία το σύνθημα που είναι κρεμασμένο με πανό σήμερα στην ΕΡΤ, το ‘ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς’. Και του είπα και εγώ τότε στο Βίτσι και στο Γράμμο σάς βάλαμε στην άμμο» πρόσθεσε ο Δ. Κουκούτσης.
Η συγκεκριμένα αποστροφή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, έγειρε την οξύτατη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ησυχία κομμουνιστές!» ανταπάντησε ο Δ. Κουκούτσης, εγείροντας αυτή την φορά, την αντίδραση του ΚΚΕ.
«Συγγνώμη δεν μίλησα σ’ εσάς. Σας τιμώ εσάς. Αυτοί δεν είναι κομμουνιστές, είναι γιαλαντζί κομμουνιστές» συμπλήρωσε ο Δ. Κουκούτσης.
Το υβρεολόγιο εμπλουτίστηκε ακόμη περισσότερο έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όπου ο Δ. Κουκούτσης, «στόλισε» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με ανήκουστες ύβρεις, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλουν οι ίδιου.
Keywords
Τυχαία Θέματα