Χαμός στη Λεωφόρο μετά το 1-1 του Παναθηναικού με τον Εργοτέλη

Μεγάλη ένταση και σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού απέναντι στον Εργοτέλη.

Εξαγριωμένοι φίλαθλοι των «πράσινων» λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς βρέθηκαν στη μικτή ζώνη του γηπέδου φωνάζοντας συνθήματα κατά του διαιτητή Δελφάκη και του Ολυμπιακού.

Η κατάσταση ξέφυγε καθώς υπήρξε παρεξήγηση

με τους άνδρες των δυνάμεων ΜΑΤ (δύο διμοιρίες), που βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα οπαδών και αστυνομίας. Η κατάσταση ηρέμησε έπειτα από εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων με την ατμόσφαιρα στην περιοχή να είναι αποπνικτική.

ΤΟ ΜΑΤΣ – ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δυο πολύτιμους βαθμούς στην μάχη για την κατάκτηση μιας θέσης ακόμα πιο ψηλά από την τέταρτη πέταξε ο Παναθηναϊκός που αναδείχθηκε ισόπαλος στην Λεωφόρο με 1-1 σε ένα ματς όπου ήταν καλύτερος αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με τον Πράνιτς στο 20′ και έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς αλλά η γρήγορη ισοφάριση με την έναρξη του δευτέρου μέρους του Μπαντιμπαγκά έφερε το ματς στα ίσια στο 47′ και στην συνέχεια ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει επιπλέον λύσεις για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Πολλά παράπονα έχουν στο τριφύλλι από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δελφάκη για τις αποφάσεις του στην διάρκεια του αγώνα αλλά και τις κίτρινες κάρτες τις οποίες έβγαζε με ευκολία στους πράσινους σε αντίθεση με τους παίκτες του Εργοτέλη ενώ άφησε ατιμώρητες τις πολλές καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων. Μετά το τέλος του αγώνα ο Μπεργκ διαμαρτυρήθηκε έντονα και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα ενώ και ο Αναστασίου τα έλεγε σε έντονο ύφος στο κέντρο του γηπέδου.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης (80′ Κλωναρίδης), Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός (58′ Αμπέντ), Ατζαγκούν, Καρέλης (66′ Πέτριτς), Μπεργκ. Ζέκα, Πράνιτς.

Εργοτέλης (Ουζουνίδης): Στοϊκοβιτς, Πίτσος, Αντελέγιε, Τζανακάκης, Μεχία, Ιμπραϊμ, Καρντόσο, Μπαντιμπαγκά (89′ Ρέντζας), Κούμπικ (77′ Μπουχαλάκης), Χαντί, Μονακέλο (90+ Γιοβάνοβιτς).

Original article: Χαμός στη Λεωφόρο μετά το 1-1 του Παναθηναικού με τον Εργοτέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα