Χαλκίδα-Άγριο έγκλημα: Η δολοφόνος παρενοχλούσε το θύμα – Καμία ερωτική σχέση, φίλοι οι σύζυγοι

Το κίνητρο της άγριας δολοφονίας του 43χρονου ξυλουργού Σάκη Νικολάου, στη Χαλκίδα αναζητά η Αστυνομία. Τον άτυχο άνδρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια 39χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, κόρη ψάλτη και ανιψιά μητροπολίτη.

Στις δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Θ. Τάρτης ανέφερε πως «δεν υπήρχε ερωτική σχέση θύτη – θύματος».

«Από το τέλος του 2021, αρχές του 2022, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου εν γνώσει της συζύγου του και εν γνώσει και του συζύγου της δράστιδος, ζητώντας πραγματικά να λάβουμε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της, για να σταματήσει να τον παρενοχλεί. Δεν έγιναν ασφαλιστικά μέτρα, γιατί ο σύζυγος τότε της δράστιδος παρενέβη και θεωρήσαμε ότι η υπόθεση έχει τακτοποιηθεί» προσέθεσε.

Ακόμη, ο κ. Τάρτης τόνισε πως το θύμα ήταν ο καλύτερος φίλος του συζύγου της 39χρονης, καθώς κατάγονται από το ίδιο χωριό και μιλά για ένα προμελετημένο και καλά σχεδιασμένο έγκλημα.

«Από τότε μέχρι τώρα δεν είχαμε σοβαρές οχλήσεις. Θεωρήσαμε, λοιπόν, πως είχε λήξει. Τώρα, αν υπήρχαν άλλου είδους ενοχλήσεις, τις οποίες εμείς οι υπόλοιποι δεν μάθαμε ποτέ, αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Θα φανεί, όμως, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι θα ανοίξουν τα τηλέφωνα και τα τηλέφωνα τις περισσότερες φορές λένε τα πάντα» .

Η σύζυγος του 43χρονου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ανέφερε τα εξής: «Είμαι συντετριμμένη ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

Άγριο έγκλημα με θύμα 42χρονο στη Χαλκίδα – Ερωτική αντιζηλία – Την δολοφονία είδε από το μπαλκόνι η σύζυγος του θύματος

Keywords
Τυχαία Θέματα