Ξεπηδούν συνεχώς στο ίντερνετ νέες γυμνές φωτογραφίες από τα κινητά των σταρ! [ΦΩΤΟ]

16:08 1/9/2014 - Πηγή: BankWars

[UPD] Συνεχίζουν να κυκλοφορούν γυμνές φωτογραφίες περισσότερων από 100 σταρ μέσα από διάφορα σάιτ παγκοσμίως παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες που γίνονται για να αποσυρθεί το υλικό

Οι πειρατικές» φωτογραφίες που απεικονίζουν σε γυμνές στιγμές τους μεταξύ άλλων τις Jennifer Lawrence, Rihanna, Kate Upton, Gabi Grecko αλλά και πολλές άλλες έχουν προκαλέσει την οργή τους.

«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να βλέπουμε πώς κάποιοι παίρνουν στα χέρια τους την ιδιωτική ζωή σου» σημείωσε στο Twitter η ηθοποιός Jennifer Lawrence και απειλεί με αγωγές.

Τις έρευνες για τον εντοπισμό του χάκερ που έβγαλε πρώτος στη …φόρα τις φωτογραφίες των σταρ ψάχνει πρώτο απ’όλους το αμερικανικό FBI καθώς ο σάλος στις ΗΠΑ είναι μεγάλος και έχει ανοίξει τεράστια συζήτηση για την ασφάλεια των κινητών τηλεφώνων.

Η Arianna Grande ηθοποιός και τραγουδίστρια

Teresa Palmer: Ηθοποιός και μοντέλο από την Αυστραλία



Victoria Justice: Ηθοποιός

Yvonne Strahovski: Ηθοποιός

Becca Tobin: Ηθοποιός του Glee



Brie Larson: Ηθοποιός από το 21 Jump Street



Kirsten Dunst: Και η διάσημη ηθοποιός στα θύματα

Lea Michelle: Η σταρ του Glee

Mc Cayla Maroney: Αμερικανίδα αθλήτρια γυμναστικής με χρυσά και ασημένια μετάλλια και παρουσία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χάκερ γέμισε το ίντερνετ με γυμνές φωτογραφίες από τα κινητά των σταρ! [ΦΩΤΟ]

«Πειρατικές» φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν σε γυμνές στιγμές τους μια σειρά από αστέρια της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος κυκλοφόρησαν την Κυριακή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ αυτών η τραγουδίστρια Ριάνα και η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς.

Την Κυριακή ένας χρήστης στον ιστότοπο 4chan δημοσίευσε μια λίστα σχεδόν 100 προσωπικοτήτων από τον χώρο της σόουμπιζ για τις οποίες υποστήριξε ότι διαθέτει γυμνές φωτογραφίες. Ο ιστότοπος γρήγορα έσπευσε να σβήσει την ανάρτηση αλλά ήδη πολλές εικόνες άρχισαν να κυκλοφορούν.

Ανάμεσα στα θύματα των hackers που έχουν ή εικάζεται ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων της αμερικανικής σκηνής του θεάματος είναι η Άμπερ Χέρντ, η Αβρίλ Λαβίν, η Γκάμπριελ Γιούνιον, η Κίρστεντ Ντανστ, η Κέιτ Απτον, η Γουινόνα Ράιντερ και η Χέιντεν Πανετέρ.

Keywords
Αναζητήσεις
κινητα για internet και φωτογραφια
Τυχαία Θέματα