Χ.Α: Αμερικανικά χαρτοφυλάκια στέλνουν στα ύψη το Γ.Δ.

Οι αγορές από τις Goldman Sachs, JP Morgan, Morgan Stanley, Deutsche Bank εκτοξέυουν το Γενικό Δείκτη στο ελληνικό χρηματιστήριο στα επίπεδα των 900 μονάδων. Οι τράπεζες σημειώνουν σημαντικά κέρδη, ενώ αγοραστικό

ενδιαφέρον εκδηλώνεται και για τα υπόλοιπα blue chips, αλλά και μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Οι ξένοι παίκτες ποντάρουν στο ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, οπότε θα ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση των 31,5 δισ. ευρώ. Την ίδια στιγμή θετικά επιδρούν στο Χ.Α. τα σενάρια για επαναγορά ομολόγων.

Υπό αυτές τις συνθήκες έχει αναζωπυρωθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον ξένων και εγχώριων επενδυτικών πόλων και αυτό αποδεικνύεται και από την αυξημένη συναλλακτική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τους αναλυτές εάν ο Γενικός Δείκτης ξεπεράσει τις 937 μονάδες θα ανοίξει ο δρόμος για τις 1.000 μονάδες.

σχετικά άρθραΕδώ μιλάμε για μεγάλο… έρωτα!Τα δάνεια είναι … λεπτή υπόθεση…ΟΛΠ – Εurobank Properties- Frigoglass – EXAE- Τέρνα Ενεργειακή- Intralot στον FTSE/ΧΑ Large CapΦόρος 2 ευρώ στα τσιγάρα;Μετοχές στην Αθήνα αγοράζει ο γαμπρός του ΚλίντονDie Welt: Ο φόβος του ντόμινο κρατά την Ελλάδα στο ευρώFitch: Δεν ικανοποίησαν τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής – Μικρή η πρόοδοςΧ.Α: Θετική αντίδραση στον απόηχο της Συνόδου Κορυφής – Κέρδη 0,9% για τον Γενικό ΔείκτηΣτη Βουλή με τροπολογία το πρώτο μέρος των μέτρωνΣαμαράς: Άλλαξε το κλίμα (+video)
Keywords
Τυχαία Θέματα