ΜΠΡΙΖ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (3-0 ΤΕΛΙΚΟ): “Ταφόπλακα” στο όνειρο του Champions League

14:40 5/8/2015 - Πηγή: BankWars

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 από την Μπριζ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον ο Παναθηναϊκός θα περιμένει την Παρασκευή την κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλό του στα πλέι-οφ του Europa League.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ

ΤΟ BANKWARS.GR

ΤΟ ΜΑΤΣ ΛΗΓΕΙ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΗΤΤΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ”.

Στο 89′ η αναμέτρηση. Τρια λεπτά οι καθυστερήσεις.

ΚΑΚΙΣΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ. ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. ΣΕ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΡΓΚ.

84′ Αλλαγή για τους Βέλγους. Ο Βάσκες δίνει τη θέση του στον Βανάκεν.

82′ Γκολ για την Κλαμπ Μπριζ – Νέα αντεπίθεση της Μπριζ από τα δεξιά, ο Κουλ έβγαλε συρτή σέντρα και ο Ουλάρε με πλασέ σε στυλ προπόνησης… έγραψε το 3ο γκολ που βάζει τέλος στα όνειρα της ελληνικής ομάδας.

77′ Αλλαγή για τη Μπριζ με τον Ουλάρε αντί του Ντε Σούτερ.

76′ Εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς που πηγαίνει άουτ.

Ο ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ… ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ…

73′ Διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με τον Κλωναρίδη στη θέση του Καρέλη και τον Λουντ στη θέση του Νίνη.

69′ Ο Ντε Σουτέρ στέλνει την μπάλα άουτ με σουτ.

67′ Αλλαγή για την Μπριζ. Βγαίνει ο Ντιρκς, για να περάσει στο ματς ο Μπολινγκολί.

63′ Ο Κοτσόλης κρατά όρθιο τον Παναθηναϊκό με επέμβαση σε σουτ του Ντε Σούτερ.

62′ ΔΟΚΑΡΙ: Σέντρα από τα δεξιά, ο Καρέλης πετάχτηκε πρώτος στη μπάλα, πήρε την κεφαλιά και σημάδεψε τη συμβολή των δοκών του Μπρουζές.

57′ ΓΚΟΛ 2-0: Εκτέλση φάουλ του Βάσκεζ, η μπάλα βρήκε στον ώμο του Βέμερ, άλλαξε πορεία και έστειλε τον Κοτσόλη στη μία γωνία και τη μπάλα στην άλλη για το 2-0 της Μπριζ.

ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ.

53′ Γκολ για την Μπριζ. Η σέντρα βγήκε από τα αριστερά από τα πόδια του Ντιρξ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Ντουάρτε με καρφωτή κεφαλιά, νίκησε τον Κοτσόλη.

50′ Μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό με διπλό σουτ από Καρέλη και Λαγό!

47′ Σέντρα από τα δεξιά, ο Καρέλης με διπλή προσπάθεια από κοντά έκανε το σουτ, ο Μπρουζές έδιωξε με το σώμα!

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

Προς το τέλος του πρώτου μέρους οι πράσινοι ανέβασαν στροφές, βρήκαν πατήματα στο γήπεδο και απείλησαν να ανοίξουν το σκορ. Με ανάλογη συνέχεια στο Β’ μέρος η πρόκριση θα έρθει!

Ημίχρονο: Μπριζ – ΠΑΟ 0-0

45′ Και ξανά στην επίθεση ο Παναθηναϊκός, ο Νίνης σούταρε, ο Μπρουζές έδιωξε δύσκολα!

45′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ανοίξει το σκορ!! Ο Πράνιτς έβγαλε τη σέντρα, ο Μπεργκ πήρε μια αδύναμη κεφαλιά, ο Καρέλης μέσα στη μικρή περιοχή της Μπριζ, προσπάθησε να τσιμπήσει τα μπάλα, τελευταία στιγμή δεν τη βρήκε όπως θα ήθελε.

42′ Κίτρινη κάρτα στον Ζέκα για καθυστέρηση.

37′ Νέο σουτ του Ντε Σούτερ από τα δεξιά, ο Κοτσόλης μπλόκαρε.

Το παλεύει η ελληνική ομάδα αλλά η Μπριζ πατάει καλύτερα στο πρώτο μισάωρο του αγώνα.

33′ Εκτέλεση του φάουλ που κέρδισε ο Μπεργκ, ο Νίνης έστειλε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Μπριζ.

32′ Κίτρινη κάρτα στον Ντουάρτε για σκληρό φάουλ στον Μπεργκ.

Στο 25′, παραμένει το 0-0 στο Βέλγιο. Σκορ πρόκρισης για την ώρα για τον Παναθηναϊκό.

18′ Παραλίγο μοιραίο λάθος του Ντουάρτε, που θα έβγαζε τετ-α-τετ τον Καρέλη, ωστόσο ο ίδιος τελευταία στιγμή βρήκε όσο χρειάστηκε την μπάλα για να την σπρώξει στον γκολκίπερ του και να απομακρύνει ο τελευταίος.

15′ Βολίδα του Νίνη από μακριά -μετά από ωραία συνεργασία των πράσινων- το βγάζει ο Μπρουζές αν και αιφνιδιάστηκε απ’ τα φάλτσα και τη δύναμη που είχε το σουτ.

10′ Ο Ντιρξ δημιούργησε ρήγμα στα δεξιά της ελληνικής άμυνας, πέρασε με ντρίμπλα τον Λαγό, έβγαλε και μια επικίνδυνη σέντρα, κόρνερ για τους Βέλγους.

Η Μπριζ έχει μπει δυνατά και σε αυτά τα πρώτα λεπτά έχει την κατοχή…

5′ Ωραία προσπάθεια του Ζέκα, αλλά το γύρισμά στον Καρέλη δεν είχε αποτέλεσμα.

Σουτ διαγώνιο στα πρώτα δευτερόλεπτα απ’ τον Καρέλη, μπλοκάρει ο Μπρουζές.

1′ – Ο αγώνας ξεκινάει…

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» επέλεξε την απολύτως αναμενόμενη ενδεκάδα, με τον Κοτσόλη στο τέρμα, τους Βέμερ και Πράνιτς στο δεξί κι αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Ταυλαρίδη και Τριανταφυλλόπουλο δίδυμο στόπερ, τους Κουτρουμπή, Ζέκα και Λαγό στο χώρο του κέντρου, με τον Νίνη και τον Καρέλη μπροστά τους και τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης σε 4-3-2-1.

Για την Μπριζ, ο Μισέλ Πρεντόμ επέλεξε τους Μπρουζές, Κουλς, Μέχελε, Ντουάρτε, Ντε Μποκ, Βόρμερ, Σίμονς, Βάσκες, Ντιέρξ, Ντε Σούτερ. Στον πάγκο έμεινε ο σκόρερ του πρώτου ματς Μπολινγκολί και οι Τόινκενς, Ντε Φάουβ, Βάνακεν, Ισκιέρδο, Ντένσβιλ και Ουλάρ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Ο Παναθηναϊκός, μία εβδομάδα μετά την μεγάλη ανατροπή επί της Μπριζ στη Λεωφόρο, καλείται να σφραγίσει το εισιτήριο που οδηγεί στα πλέι οφ του Champions League (21:30, OTE Sport 1).

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου καλείται να σπάσει και την κατάρα που θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει μόνο αποκλεισμούς απέναντι στην Μπριζ.

Ο 42χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με σύστημα 4-3-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βέμερ, Ταυλαρίδη, Τριανταφυλλόπουλο και Πράνιτς.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Κουτρουμπής και Λαγός. Πιο δημιουργικό ρόλο θα έχουν ο Νίνης και ο Καρέλης, ενώ ο Μπεργκ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Στην αποστολή μετέχουν επίσης οι Στιλ, Χουχούμης, Μπούρμπος, Δώνης, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Λουντ και Καλτσάς. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Σάντσεθ και οι ανέτοιμοι Εσιέν και Τελάντερ, αλλά και ο Νάνο.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Βέλγοι θα παραταχθούν με 4-2-3-1. Όλα δείχνουν πως θα παίξουν οι Μπρουζές, Ντε Φάουβ, Ντουάρτε, Μέχελε, Ντε Μποκ, Σίμονς, Φόρμερ, Ισκιέρδο, Βάνακεν, Βάσκες και Ντιαμπί. Την αποστολή των γηπεδούχων συμπληρώνουν οι Τόινκενς, Κουλς, Ντένσβιλ, Μπολινγκολί, Ντε Σούτερ, Στορμ, Ντιέρξ και Όμπι Ουλάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα